alisistani 0 ارسال شده در شهریور 99 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 سلام هر کاری میکنم نمیشه عکس محصول رو داخل ووکامرس اپلود کنم ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34,189 ارسال شده در شهریور 99 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 سلام به انجمن خوش اومدین دوست عزیز 1- ممکنه حجم عکس برای ارسال به سرور براساس تنظیمات سرور زیاد باشه 2- ممکنه حجم سایتتون پر شده باشه 1 نقل قول لینک به ارسال
alisistani 0 ارسال شده در شهریور 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 حجم سایت خالیه چیکار باید انجام بدم تا درست بشه؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به ارسال
alisistani 0 ارسال شده در شهریور 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 در 5 دقیقه قبل، roham.mpk گفته است : وقت بخیر، میتونید عکس رو کانورت کنید به یک فرمت دیگه و مجددا تست کنید. دقیقا همین کار رو هم انجام دادم . بازم همون خطا رو میده ؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به ارسال
alisistani 0 ارسال شده در شهریور 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 در 8 دقیقه قبل، Regnar گفته است : متن ارور رو لطفا بفرستید توی تصویر زیاد مشخص نیست. این خطا رو میده.. فرآیند بارگذاری تصویر انجام نشد چون سرور مشغول است یا منابع کافی ندارد. بارگذاری یک تصویر کوچکتر ممکن است کمک کند. حداکثر اندازهٔ پیشنهادی ۲۵۰۰ پیکسل است. نقل قول لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در شهریور 99 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 به نظر من ایراد سمت سرور هست و باید پشتیبانی هاست تون برطرف کنه نقل قول لینک به ارسال
مهدی شمس 2 ارسال شده در 30 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 30 آذر 2 تا راه حل وجود داره ! یا افزونه Disable "BIG Image" Threshold رو از مخزن وردپرس دانلود کنید و یا کد زیر رو در function.php پوستتون قرار بدید. add_filter( 'big_image_size_threshold', '__return_false' ); بعد از انجام هر دو عمل می تونید به راحتی تصاویرتون رو با هر سایزی آپلود کنید. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .