MortezaAfshar 1 ارسال شده در تیر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 99 با سلام من دامنه سایتمو تغییر دادم و به گوگل هم اطلاع دادم، مطالب قبلی هم داره با دامنه جدید ایندکس میشه ولی یک مشکل هست اونم اینه که در ایندکس های جدید نام دامنه قبلی من هم تو نتایج میاد! مثلا اینجوری باید باشه : شماره مجازی برای واتساپ - نام سایت ولی اینجوریه : شماره مجازی برای واتساپ - نام سایت - نام سایت قدیمی تو دیتابیس و یواست هم چک کردم نمیدونم دیگه مشکل کجاست لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در تیر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 99 داخل خود سایت چی اونجا در تب مرورگر اسم درست هست ؟ لینک به ارسال
MortezaAfshar 1 ارسال شده در تیر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 99 بله تو تب مرورگر درست نشون میده یا مثلا کپی میکنم تو تلگرام درسته تو پیج سورس درسته ولی تو گوگل اینجوریه لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در تیر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 99 اگر از افزونه هایی مثل yoast استفاده میکنید تنظیماتش رو چک کنید لینک به ارسال
MortezaAfshar 1 ارسال شده در تیر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 99 در 57 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : اگر از افزونه هایی مثل yoast استفاده میکنید تنظیماتش رو چک کنید والا همه جارو چک کردم، نمیدونم دیگه چیکار کنم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری