رفتن به مطلب

مشکل در کرون های قالب

پست های پیشنهاد شده

سلام

سرعت لود سایت من پایین اومده . با پشتیبانی هاست ارتباط برقرار کردم. پاسخی که دادند این بود:

نقل قول

همچنان عمده مشکل مربوط به

wp-cron.php

میباشد که با هربار فراخوانی به مدت طولانی در حافظه باقی میماند .
لود این فایل به هر 2 ساعت افزایش یافت اما میبایست حتما این موضوع را با یک طراح سایت نیز بررسی و رفع نمایید و محدود کردن زمان لود یک روش مقطعی میباشد.

812.568 kaffeketab.ir/wp-cron.php /home/historyb/domains/kaffeketab.ir/private_html/wp-cron.php
809.641 kaffeketab.ir/wp-cron.php /home/historyb/domains/kaffeketab.ir/private_html/wp-cron.php
906.760 kaffeketab.ir/wp-cron.php /home/historyb/domains/kaffeketab.ir/private_html/wp-cron.php
809.041 kaffeketab.ir/wp-cron.php /home/historyb/domains/kaffeketab.ir/private_html/wp-cron.php
814.761 kaffeketab.ir/wp-cron.php /home/historyb/domains/kaffeketab.ir/private_html/wp-cron.php
813.022 kaffeketab.ir/wp-cron.php /home/historyb/domains/kaffeketab.ir/private_html/wp-cron.php
809.911 kaffeketab.ir/wp-cron.php /home/historyb/domains/kaffeketab.ir/private_html/wp-cron.php
809.926 kaffeketab.ir/wp-cron.php /home/historyb/domains/kaffeketab.ir/private_html/wp-cron.php

.

میتونید کمک کنید این مشکل رو رفع کنم؟ 

سپاس

لینک به ارسال
در 4 ساعت قبل، soshiant گفته است :

سلام

سرعت لود سایت من پایین اومده . با پشتیبانی هاست ارتباط برقرار کردم. پاسخی که دادند این بود:

میتونید کمک کنید این مشکل رو رفع کنم؟ 

سپاس

سلام

شما می توانید ایم کد رو در فایل config.php اضافه کنید

/** The Database Collate type. Don't change this if in doubt. */

define('DB_COLLATE', '');

define('DISABLE_WP_CRON', 'true');

و بعد از طریق کنترل پنل سی  پنل کرون جابز را تنظیم کنید

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری