فردین 1 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 سلام خدمت دوستان جدیدا وقتی این افزونه رو نصب میکنم همه ی بخش ها ایندکس میشه تو وبمستر به جز پست ها افزونه یواست هم سایت مپش اصلا ایندکس نمیشه برام دوستان به نظرتون مشکل از چی هست ایا دامنه ir تحریم شده توسط گوگل یا مشکل از هاست ایرانم هست نمیدونم دیگه چیکار کنم همه کاری انجام دادم برام عجیبه تنظیمات افزونه ی گوگل هم به درستی هست و تیک پست ها هست حتی سایت مپ که باز میشه پست هارو نشون میده اما تو وبمستر پست ها ایندکس نمیشن و تو سرچ گوگل بقیه بخش های یک پست مثل تگ ها میان اما خوده پست نمایش داده نمیشه ممنون اگر کسی بتونه راهنماییم کنه لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 98 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 98 سلام ربطی به سرور و دامنه نداره. اگر هم ثبت نشه گوگل باید بهتون یک خطایی نشون بده. لینک به ارسال
فردین 1 ارسال شده در اسفند 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 98 (ویرایش شده) در در 1/3/2020 at 01:12، Morteza گفته است : سلام ربطی به سرور و دامنه نداره. اگر هم ثبت نشه گوگل باید بهتون یک خطایی نشون بده. جدیدا اینطور شده اروری نیست اصلا الان چند تا سایت دیگه هم درگیره این مشکل شدن به عکس زیر نگاه کنید من تیک پست هارو تو تنظیمات سایت مپ زدم و تو لینک که باز میکنم نشون میده اما تو وبمستر هیچی نمیاره جالبتر از اون اینه که رو دامنه اصلی این مشکل هست ساب دامین و ساب فولدر که میسازم و افزونه رو نصب میکنم سایت مپ درسته ویرایش شده اسفند 98 توسط فردین لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری