MrMohammad 29 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 سلام بچه ها خسته نباشید. داشتم روی قالب جدیدم کار میکردم چنان که سهراب سپهری روی شعرش. یه جا به مشکل برخوردم توضیح میدم اگه کسی تونست راهنمایی کنه مـاچ به سر و کَلَش ! همونطور که میگفتم در یک روز گرم تابستانی وقتی به page templates رسیدم شدید دچار دست انداز شدم. توجه : آقا بلدم page templates بسازم :/ همشونو تو روت قالب امتحان کردم خداروشکر کار میکنه. اما متاسفانه چون بیشتر از 30 تا شده میخوام ببرمشون تو یه ساب دایرکتوری (پوشه جدا تو پوشه قالب). جان خودم کل اینترنتو (سرچ انگلیسی) با رمز یا امام سیزدهم شخم زدم ولی خب به نتیجه ای نرسیدم :/ اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره یه راهنمایی ریزی به ما بده جای دوری نمیره. تَن کی یو لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در 1 ساعت قبل، MrMohammad گفته است : اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره یه راهنمایی ریزی به ما بده جای دوری نمیره. تَن کی یو سلام ببین کار میکنه» function deep_templates( $post_templates, $theme, $post, $post_type ) $post_templates['/folder/folder/folder/file.php'] = "Page 1"; $post_templates['/folder/other-folder/file.php'] = "Page 2"; return $post_templates; add_filter( 'theme_page_templates', 'deep_templates' ); + add_filter( 'theme_post_templates', 'deep_templates' ); add_filter( 'theme_my-custom-cpt_templates', 'deep_templates' ); 3 لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در 2 ساعت قبل، MrMohammad گفته است : سلام بچه ها خسته نباشید. ضمنا خیلی خوب مینویسی 1 لینک به ارسال
MrMohammad 29 ارسال شده در مرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 سلام به روی ماهِ متخصصت در 1 ساعت قبل، WpFixer گفته است : خیلی خوب مینویسی چِشِ مایـــی چیه همه جنگ و دعوا دارن باهم ، دوس باشین بابا در 2 ساعت قبل، WpFixer گفته است : ببین کار میکنه» دیدم، کار نکرد فک کنم یه دوتا { } کم گذاشته بودی که گذاشتم خودم :/ بازم کار نکرد. function deep_templates( $post_templates, $theme, $post, $post_type ) { $post_templates['/assets/pages/special-page.php'] = "صفحه ویژه"; $post_templates['/assets/pages/wide-block-page.php'] = "صفحه ویژه کاشی"; $post_templates['/assets/pages/title-page.php'] = "صفحه با عنوان"; $post_templates['/assets/pages/landing-page.php'] = "صفحه لندینگ"; $post_templates['/assets/pages/big-title-page.php'] = "صفحه با عنوان عریض"; $post_templates['/assets/pages/block-page.php'] = "صفحه معمولی کاشی"; return $post_templates; add_filter( 'theme_page_templates', 'deep_templates' ); } عیناً اینو گذاشتم تو فایل فانکشن قالب :/ البته کلی کلنجار رفتم باهاش همه مدلای مختلفشم سیخونک زدم. لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در 19 دقیقه قبل، MrMohammad گفته است : البته کلی کلنجار رفتم باهاش همه مدلای مختلفشم سیخونک زدم. وردپرست نسخه آخریه؟ یه کار دیگه انجام بده فکر کنم بشه» توی پوشه قالب وردپرسیت، یه فولدر بساز به نام "page-templates" البته ممکنه داشته باشه بعد همه رو بریز اون تو 2 لینک به ارسال
MrMohammad 29 ارسال شده در مرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در 8 دقیقه قبل، WpFixer گفته است : وردپرست نسخه آخریه؟ بله قربان در 12 دقیقه قبل، WpFixer گفته است : البته ممکنه داشته باشه ممکن نداشت قالب طراحی خودمه همچین فولدری نداره در 9 دقیقه قبل، WpFixer گفته است : توی پوشه قالب وردپرسیت، یه فولدر بساز به نام "page-templates" چش قربان ساختم قربان در 9 دقیقه قبل، WpFixer گفته است : بعد همه رو بریز اون تو ریختم قربان در 13 دقیقه قبل، WpFixer گفته است : یه کار دیگه انجام بده فکر کنم بشه» قربان حله چشاته قربان دمت گرمه ماچ به بر و روت. لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در 5 ساعت قبل، MrMohammad گفته است : حله چشاته قربان دمت گرمه ماچ به بر و روت. شد یعنی؟ یا نشد؟ 1 لینک به ارسال
MrMohammad 29 ارسال شده در مرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در 2 ساعت قبل، WpFixer گفته است : شد یعنی؟ آره عزیز دل شد چیزی که گفتی سرچ کردم خیلی کمکم کرد. راستی برا پست تایپ ها راهی نمیدونی که اینا رم پوشه زد ؟ :/ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری