MortezaAfshar 1 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 چند وقتیه این دو خطا RSS: WP HTTP Error در سایت هست، اولی که نمیدونم چیه دومی و میدونم بخاطر گرویتی فرم فارسی هست، گرویتی فرم فارسی و غیر فعال میکنم درست میشه ولی خب حتما باید فعال باشه چجوری میشه رفعش کرد لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، morteza3375 گفته است : چند وقتیه این دو خطا RSS: WP HTTP Error در سایت هست، اولی که نمیدونم چیه دومی و میدونم بخاطر گرویتی فرم فارسی هست، گرویتی فرم فارسی و غیر فعال میکنم درست میشه ولی خب حتما باید فعال باشه چجوری میشه رفعش کرد سلام از قسمت رسانه ها برو یک عکس اپلود کن ببین باز این ارور رو میده یا بدون مشکل اپلود میشه عکس؟ ویرایش شده مرداد 98 توسط poshenama لینک به ارسال
MortezaAfshar 1 ارسال شده در مرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 (ویرایش شده) در 1 دقیقه قبل، poshenama گفته است : از قسمت رسانه ها برو یک عکس اپلود کن ببین باز این ارور رو میده یا بدون مشکل اپلود میشه عکس؟ بله آپلود میشه ویرایش شده مرداد 98 توسط morteza3375 لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در 1 دقیقه قبل، morteza3375 گفته است : بله آپلود میشه باز این ارور رو میده؟ لینک به ارسال
MortezaAfshar 1 ارسال شده در مرداد 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در هم اکنون، poshenama گفته است : باز این ارور رو میده؟ هر چی آپلود کنم میشه و این ارور همچنان میمونه لینک به ارسال
cherry 390 ارسال شده در مرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 98 در 5 ساعت قبل، morteza3375 گفته است : هر چی آپلود کنم میشه و این ارور همچنان میمونه سلام ظاهرا نمیتونه آدرس رو بخونه و بازکنه این لینک رو ببینید http://forum.wp-persian.com/topic/14879 در صورتی که مشکل حل نشد به سرویس دهنده هاستتون تیکت بزنید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری