unid_user 63 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 سلام و درود دوستان گرامی ، تابع یا روشی وجود داره که بشه slug یا نامک یه دسته بندی در وردپرس رو به عنوان کلاس css استفاده کرد؟ مثلا : اگر slug دسته بندی اخبار رو news بزارم میخوام کلاس news به تگ div در کدهای html اتوماتیک اضافه بشه. <div class="news"> </div> لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 @unid_user <div <?php body_class(); ?>> </div> توی صفحات کتگوری با فرمت زیر اضافه میشه کلاس. category_{slug} 2 لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در هم اکنون، mehran-b گفته است : @unid_user <div <?php body_class(); ?>> </div> توی صفحات کتگوری با فرمت زیر اضافه میشه کلاس. category_{slug} یعنی کلاس من میشه category_news ? لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در هم اکنون، unid_user گفته است : یعنی کلاس من میشه category_news ? یا آندرلاین یا دش. دقیق یادم نیست. لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 5 دقیقه قبل، unid_user گفته است : یعنی کلاس من میشه category_news ? category-slug میشه. ولی حتما باید بصورت تکی استفاده کنم. مثلا اگه خودم از قبل یه کلاس داشته باشم چطور باید این تابع رو استفاده کنم. روش زیر اشتباهه؟ <div class="myclass <?php body_class(); ?>"> </div> لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در تیر 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 (ویرایش شده) در 2 دقیقه قبل، unid_user گفته است : category-slug میشه. ولی حتما باید بصورت تکی استفاده کنم. مثلا اگه خودم از قبل یه کلاس داشته باشم چطور باید این تابع رو استفاده کنم. روش زیر اشتباهه؟ <div class="myclass <?php body_class(); ?>"> </div> درست شد: <div <?php body_class("myclass"); ?> > </div> ویرایش شده تیر 98 توسط unid_user 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری