salar torabi 1 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 با سلام دوستان بنده برای بررسی سرعت سایت ، با ابزارهای مختلف gtmetrix و pingdom که بررسی می کنم ، زمان لود کامل سایتم رو چیزی بین 5 ثانیه تا 8 ثانیه نشان می دهند . ولی تجربه عملی خودم نشون می ده که این زمان خیلی بیشتره و مثلا چیزی حدود 20 ثانیه طول میکشه! کسی میدونه دلیلش چیه؟ مثلاً مشکل از سمت هاستینگه یا مثلا سرعت نت من خوب نیست - البته بعید می دونم- ؟ 1 لینک به ارسال
soma 63 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 در 50 دقیقه قبل، salar torabi گفته است : با سلام دوستان بنده برای بررسی سرعت سایت ، با ابزارهای مختلف gtmetrix و pingdom که بررسی می کنم ، زمان لود کامل سایتم رو چیزی بین 5 ثانیه تا 8 ثانیه نشان می دهند . ولی تجربه عملی خودم نشون می ده که این زمان خیلی بیشتره و مثلا چیزی حدود 20 ثانیه طول میکشه! کسی میدونه دلیلش چیه؟ مثلاً مشکل از سمت هاستینگه یا مثلا سرعت نت من خوب نیست - البته بعید می دونم- ؟ اینترنت هم میتونه دلیلش باشه ، ولی به خاطر محل سرور هست و تعداد ریکوئست های سایتتون اگر سرورتون خارجیه ، به محل تست جیتیمتریکس و pingdom نزدیکتر هست خب اونها سریعتر میتونن ببینن سایت رو و برعکسش اگه هاستتون ایرانه به ما نزدیکتره و ما سریعتر خواهیم دید سایت رو و صد البته فقط این موارد نیست و مولفه های زیادی دارد ، باید آدرس سایتتون رو بگذارید تا دوستان باتجربه و استادید بررسی کنند لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری