nazanin7730 0 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 سلام مراحل نصب وردوپرس و لمپ روی سیستم ابونتو من انجام شده و بعد از ساخت دیتابیس و مراحل اولیه و واردشدن به صفحه سایتم در لوکال هاست و استفاده از ان بعداز خاموش کردن سیستم و تلاش مجدد در روز بعد موفق به دسترسی به صفحه سایتم نشدم با ادرس localhost/phpmyadmin به اررور mysql said connection field و با ادرس localhost/mydatabasename با اررور establishing database مواجه شدم کدهای مربوطه در اینترنت هم در اخر جواب نمیدهد لینک به ارسال
soma 63 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 در 35 دقیقه قبل، nazanin7730 گفته است : سلام مراحل نصب وردوپرس و لمپ روی سیستم ابونتو من انجام شده و بعد از ساخت دیتابیس و مراحل اولیه و واردشدن به صفحه سایتم در لوکال هاست و استفاده از ان بعداز خاموش کردن سیستم و تلاش مجدد در روز بعد موفق به دسترسی به صفحه سایتم نشدم با ادرس localhost/phpmyadmin به اررور mysql said connection field و با ادرس localhost/mydatabasename با اررور establishing database مواجه شدم کدهای مربوطه در اینترنت هم در اخر جواب نمیدهد هر بار که سیتمتون رو خاموش میکنید ، نرم افزار لمپ رو باید run کنید تا سرور _ آپاچی و ... ) روی سیستمتون راه بیافته لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری