ایزی دیزاین 35 ارسال شده در اسفند 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 با سلام ، دنبال یک افزونه هستم که باهاش بتونم با ووکامرس و پنل پیامکی که خریدم ، به مشتریان اس ام اس بدم، مثل ، سفارش شما در حال پردازش هست یا سفارش شما ثبت شده و ... . چه پولی چه رایگان لطف بفرمایید معرفی کنید. با تشکر و احترام فراوان لینک به ارسال
cherry 390 ارسال شده در اسفند 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 در 7 ساعت قبل، ایزی دیزاین گفته است : با سلام ، دنبال یک افزونه هستم که باهاش بتونم با ووکامرس و پنل پیامکی که خریدم ، به مشتریان اس ام اس بدم، مثل ، سفارش شما در حال پردازش هست یا سفارش شما ثبت شده و ... . چه پولی چه رایگان لطف بفرمایید معرفی کنید. با تشکر و احترام فراوان سلام بهترین افزونه پیامک برای ووکامرس Persian Woocommerce SMS 1 لینک به ارسال
ایزی دیزاین 35 ارسال شده در فروردین 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 ممنونم ازتون تستش کردم خیلی عالی کار کردش خوب بودش به بقیه دوستان که این سوال تو ذهنشون هست توصیه میکنم از این افزونه و توصیه دوست عزیزمون استفاده کنند- سال نو همگی مبارک براتون ارزوی سالی پر از خیر برکت و سلامتی و موفقیت دارم... لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری