unid_user 63 ارسال شده در اسفند 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 سلام و درود دوستان گرامی ، اگه بخوام فول بک آپ بگیرم حجم خیلی زیادی میشه مثلا 2 تا 3 گیگ! حالا می خوام بدونم اصلا لازمه ؟ یا میتونم فقط از محصولات ، برگه ها ، نوشته ها و کتابخانه بکاپ بگیرم. کدوم یکی بهتره و اگه یه روزی به مشکل بخورم کدوم یکی میتونه به دادم برسه؟ با تشکر و سپاس لینک به ارسال
ایزی دیزاین 35 ارسال شده در اسفند 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 به من باشه فول میگیرم ، شاید بر فرض دیتابیستون اختلال پیدا کرد؟ یا مثلا هک شدید ؟ یا هاستینگ یدفعه جمع کرد رفت ؟ یا.... اون موقع بکاپ خالی از نوشته ها و محصولات به هیچ دردتون نمیخوره... 1 لینک به ارسال
فرهاد حسن پور 246 ارسال شده در اسفند 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 فول بک آپ باعث میشه در صورت بروز مشکل یا انتقال به هاست دیگه از کارکرد صحیح سایت در روی اون هاست اطمینان داشته باشید. 1 لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اسفند 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 (ویرایش شده) خوب میشه یه کاری کنم که از آخرین تاریخی که فول بک آپ گرفتم ، بک آپ مجدد بگیره؟ مثلا امروز فول بک آپ گرفتم، میخوام هفته دیگه ام بک آپ بگیرم. باز باید فول بکاپ بزنم یا گزینه ای چیزی توی سی پنل داره که فقط هفته آخر رو بگیرم. خودم نفهمیدم چی شدم قاطی پاتی شدم ویرایش شده اسفند 97 توسط unid_user لینک به ارسال
ایزی دیزاین 35 ارسال شده در اسفند 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 برنامه هاستینگ ها برای بکاپ همشون باید ماهانه بگیرین معمولا هفتگی هم میگیرند مسولیت پذیر هاشون روزانه هم میگیرن، --------------------- شما هم بابت اطمینان خاطر خودت هر ماهی یبار بگیر یا هروقت داشتی تغییر اساسی تو سایت و قالب و افزونه هات انجام میدادی قبلش بگیر پ.ن : حساس نباش ، لینک به ارسال
ایزی دیزاین 35 ارسال شده در اسفند 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 97 بکاپ هم که گرفتی دانلودش کن و از روت هاست پاکش کن (فایل زیپش در دسترس و قابل دانلود نباشه خیلی بهتره) 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری