رفتن به مطلب

چجوری میشه این قسمت رو حذف کرد؟


پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز

سوالمو تو خیلی از سایتها پرسیدم ولی متاسفانه نتونستم جوابی بگیرم ... :(

چطوری میشه موقع نوشتن پست جدید این قسمت رو فقط برای مدیر اصلی سایت نمایش داد؟!

jYn.jpg

یا موقع ویرایش پست این قسمت رو:

kYn.jpg

در حقیقت من میخوام کاربرای دیگه فقط بتونن پست رو پیشنویس کنن ، انتشار پست یا ویرایش کامل پست دست مدیر باشه

یه دستور شرط میخواد که اگر یوزر استفاده کننده مدیر کامل بود استایل این قسمت که "major-publishing-actions" هست رو مقدار display رو none کنه

ولی نمیدونم اون شرط چیه؟ و تو کدوم فایل باید بزارمش

افزونه ی ucanpost و چیزای دیگه رو هم امتحان کردم ولی هیچ کدوم اون چیزی که من میخواستم نبود ....

سپاس فروان

لینک به ارسال

متاسفانه الان وردپرس ندارم که تست کنم - ولی تا جایی که یادم مونده باید در کانفیگ فایل عبارت زیر رو ایجاد کنید:


define('WP_POST_REVISIONS', false);

البته با پلاگین هم می تونید

http://wordpress.org/extend/plugins/user-role-editor/

http://wordpress.org/extend/plugins/disable-delete-post-or-page-link-wordpress-plugin/

صبر کنیم ببینیم دیگران چی میگن

  • امتیاز 4
لینک به ارسال

خیلی سختش کردید . . . . :blink: همیشه اینقدرا هم کارها سخت نیست . وردپرس انعطاف پذیره یعنی همین . . .

فقط کافیه سطح دسترسی نویسنده ها رو به مشارکت کننده تقلیل بدید . در این حالت فقط دکمه "ارسال برای بازبینی" اونجا ظاهر میشه و وقتی اون رو بزنند از نظر سطح کاربری کار تمومه و شما باید بررسی و تایید کندی تا در سایت به نمایش در بیاد

  • امتیاز 2
لینک به ارسال

آخه من میخوام هر نویسنده بتونه نظرات پست خودش رو هم مدیریت کنه

این خاصیت برای نویسنده است

اگه نقش کاربرا رو مشارکت کننده بکنم اونوقت دیگه نمیتونن نظراتشونو مدیریت کنن!

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری
×
×
  • اضافه کردن...