mehdi.tayebi 171 ارسال شده در دی 97 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 97 سلام به دوستان . من برای تنظیمات قالب خودم از Redux framework استفاده کردم . درون این تنظیمات بخشی دارم به عنوان " تیم ما " که از نوع repeater استفاده می کنم که داخل اون یک سری المان ها مانند نام ، تصویر ، سمت ، ایمیل قرار دادم که برای هر شخص تکرار می شود . نمونه کدهای مربوط به تنظیمات repeater به صورت زیر است : array( 'id' => 'mweb_team', 'type' => 'repeater', 'title' => __( 'معرفی اعضا', 'acaweb' ), 'subtitle' => __( 'بعد از افزودن اعضا میتوانید با استفاده از شورتکد [company-members] آنها را نمایش دهید', 'acaweb' ), 'desc' => __( '', 'acaweb' ), 'fields' => array( array( 'id' => 'utitle', 'type' => 'text', 'placeholder' => __( 'نام', 'acaweb' ), ), array( 'id' => 'upix', 'type' => 'media', 'url' => true, 'placeholder' => __( 'تصویر یا آیکن', 'acaweb' ), ), array( 'id' => 'upo', 'type' => 'text', 'placeholder' => __( 'سمت', 'acaweb' ), ), array( 'id' => 'utell', 'type' => 'text', 'placeholder' => __( 'شماره تماس', 'acaweb' ), ), ) ) تصویر خروجی کدهای بالا به صورت زیر است : http://uupload.ir/files/vt5d_capture.png در تصویر بالا مشخص هست وقتی بروی add کلیک میکنیم می تونیم یک آیتم دیگه با مشخصات بالا اضافه کنیم و ... مشکلی که دارم این هست که نمی تونم خروجی کدهای بالا را در قالبم تنظیم کنم و نمایش بدم که طوری که با استفاده از یک حلقه for یا foreach بتونه کل نفرات تیم رو نمایش بده . لطفا در این باره کمک کنید . لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری