afshin171 314 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 سلام و خسته نباشید ممنون میشم افزونه ای معرفی کنید که کاربر بتونه بیاد تو سایت که عضو شده یه پروفایل داشته باشه و بتونه از اون طریق پست ارسال کنه به سایت و بعد تایید مدیر /مطلب تو سایت قرار داده بشه 2 لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 سلام افشین جان یه سری افزونه های ارسال پست مهمان هستش هم رایگان و هم غیر رایگان تست نکردمشون که بگم فلانی بهتره ، یه سرچ بزن ببین چی میتونی پیدا کنی 3 لینک به ارسال
mehd733 4 ارسال شده در تیر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز افزونه wp user frontend فکر میکنم چیزی باشه که شما دنبالش هستی ، داخل گوگل یا خود مخزن وردپرس سرچ بزنی میتونی دریافتش کنی ویرایش شده تیر 97 توسط mehd733 3 لینک به ارسال
afshin171 314 ارسال شده در تیر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 در 15 ساعت قبل، فرهاد گفته است : سلام افشین جان یه سری افزونه های ارسال پست مهمان هستش هم رایگان و هم غیر رایگان تست نکردمشون که بگم فلانی بهتره ، یه سرچ بزن ببین چی میتونی پیدا کنی سلام.ممنون 2 لینک به ارسال
afshin171 314 ارسال شده در تیر 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 97 در 15 ساعت قبل، mehd733 گفته است : سلام دوست عزیز افزونه wp user frontend فکر میکنم چیزی باشه که شما دنبالش هستی ، داخل گوگل یا خود مخزن وردپرس سرچ بزنی میتونی دریافتش کنی اره دیدمش .ولی اون چیزی که من میخوام نیستش 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری