محمدآبادی 65 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام داشتم یه پست رو ویرایش میکردم رفتم و برگشتم میبینم هیچ نوشته و برگهای توی سایتم وجود نداره!! دسته و برچسبها هستن و توی دستهها و برچسبها تعداد نوشتهها وجود دارن اما هیچ نوشتهای نه توی محیط ویرایش نه توی سایت دیده نمیشه! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک به ارسال
rezakianoosh 1795 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام احتمالا مشکل از سرور دیتابیس سایت باشه، به هاستینگ تیکت بدید و بگین چنین مشکلی دارید. 1 لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در 16 ساعت قبل، حجت گفته است : سلام داشتم یه پست رو ویرایش میکردم رفتم و برگشتم میبینم هیچ نوشته و برگهای توی سایتم وجود نداره!! دسته و برچسبها هستن و توی دستهها و برچسبها تعداد نوشتهها وجود دارن اما هیچ نوشتهای نه توی محیط ویرایش نه توی سایت دیده نمیشه! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دیتابیس رو repair کنید 1 لینک به ارسال
محمدآبادی 65 ارسال شده در آذر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 سلام امروز دوباره همون مشکل تکرار شد و نوشتهها و برگهها پاک شدند!! درخواست برگرداندن بکاپ دیتابیس رو دادم، هاستینگ نوشت: «جدول wp_posts دیتابیس شما نیاز به تعمیر داشته که صرفا همینکار انجام گردید و دیتابیس بازگردانی نشد» مشکل از کجا میتونه باشه؟! من جدیدا فقط دو تا افزونه Yoast SEO Premium و Check and Enable GZIP compression رو نصب کردم. میتونه از این دوتا باشه؟ با سپاس لینک به ارسال
محمدآبادی 65 ارسال شده در آذر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 همین الآن دوباره این مشکل برام پیش اومد اگه کسی چیزی یاد داره بگه که حسابی خستهم کرده ممنون لینک به ارسال
geeksesi 41 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 احتمالا مشکل از سرویس هاستتون هست شرکتی که ازش هاست می خرید و یا نوع هاستتون رو تغییر بدید ! 1 لینک به ارسال
محمدآبادی 65 ارسال شده در آذر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 در ۱ ساعت قبل، geeksesi گفته است : احتمالا مشکل از سرویس هاستتون هست شرکتی که ازش هاست می خرید و یا نوع هاستتون رو تغییر بدید ! بعید می دونم مال اون باشه. هاستینگم نت افرازه اساتید اگه چیزی می دونن راهنمایی بفرمایند ممنون لینک به ارسال
geeksesi 41 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 در 3 ساعت قبل، حجت گفته است : بعید می دونم مال اون باشه. هاستینگم نت افرازه اساتید اگه چیزی می دونن راهنمایی بفرمایند ممنون خب ظاهرا مشکل از دیتابیستون هست فکر نمی کنم خود وردپرس مشکلی داشته باشه. ممکنه شرکتی که ازش هاست می خرید دیتابیس رو بد کانفیگ کرده باشه یا در حال تغییراتی روی دیتابیس باشه که این مشکل برای شما بوجود اومده ! 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری