elahe1 3 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام مشکل اختلاف ساعت در وردپرس داریم . الان ساعت 16:20 ولی وردپرس من ساعت 13:20 رو نشون میده با پشتیبانی هاست تماس گرفتیم گفتند ساعت سرور درسته . بعد در تنظمیات وردپرس قسمت همگانی زمان محلی رو هم تهران انتخاب کردیم و هم utc+0:30 مشکل حل نشد . در افزونه جلالی هم قسمت تنظیم تاریخ و ساعت با تیک و بدون تیک ساعت پیشفرض ایران/تهران باشد انتخاب کردیم مشکل حل نشد. در اخر افزونه جلالی رو غیرفعال کردیم بازم حل نشد مشکل ساعت . لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم. دیگه فکری به ذهن من نمیرسه لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام و درود کد زیر رو ابتدای فایل functions.php قالبتون زیر اولین <?php قرار بدید. date_default_timezone_set("Asia/Tehran"); و سپس مجدد زمان رو بررسی کنید. 2 لینک به ارسال
Hosseinpour 32 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام ، فکر میکنم ساعت ایران UTC+3:30 هست اشتباه تنظیم کردید 1 لینک به ارسال
elahe1 3 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 (ویرایش شده) ببخشیید منم منظورم UTC+3:30 بود. ممنون اقا مهران با گذاشتن کد درست شد. ویرایش شده آبان 96 توسط elahe1 لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 خواهش میکنم. موفق باشید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری