رفتن به مطلب

نمایش عکس با استفاده از css

پست های پیشنهاد شده

سلام

من میخوام برای زمینه دلخواهم عکس بزارم و عکس ها را توی css تعریف کردم

اما نشون نمیده

کد های نمایش در قالب :

<?php if ($dl!="") : ?><div class="Downloadlink" ><a href="<?php echo $dl; ?>" title"دانلود <?php the_title(); ?>" >دانلود با لینک مستقیم</a></div><?php endif; ?>

<?php if ($dl1!="") : ?><div class="Downloadlink" ><a href="<?php echo $dl1; ?>" title"دانلود <?php the_title(); ?>" >دانلود با لینک غیر مستقیم</a></div><?php endif; ?>

<?php if ($man!="") : ?><div class="infodl" >منبع : <?php echo $man; ?></div><?php endif; ?>

کد های css :

Downloadlink {
background-image: url(//beatkids.ir/wp-content/themes/gamespeed/images/download.png);
background-position: right;
background-repeat: no-repeat;
margin: 50px auto 0 auto;
border-radius: 5px;
text-align: center;
width: 20px;
height:20px;
}
infodl {
background-image: url(//beatkids.ir/wp-content/themes/gamespeed/images/info.png);
background-position: right;
margin: 50px auto 0 auto;
border-radius: 5px;
text-align: center;
}

لینک به ارسال

سلام

کد CSSی که نوشتید ، مشکلاتی داره !

اول اینکه در HTML از class استفاده کردید ولی در CSS ، آی‌دی یا کلاس رو مشخص نکردید. (قبل از Downloadlink و infodl یک . قرار بدید.)

دوم اینکه آدرس دهی به تصاویر ، احتمالا باید اشتباه باشه ! (آدرس‌ها رو دوباره بررسی کنید و سعی کنید به شیوه درست آدرس گذاری رو انجام بدید.)

موفق باشید.

• امتیاز 5
لینک به ارسال

اقا من تونستم عکس را بیارم ولی فقط تنها مشکلش اینه که عکس نمیره پشت متن ؟ میره بالا

کدم را هم به این تغیر دادم

.Downloadlink {
background-image: url(//beatkids.ir/wp-content/themes/gamespeed/images/download.png);
}

و کد استایل :

<?php if ($dl!="") : ?><div class="Downloadlink" ></div><a href="<?php echo $dl; ?>" title"دانلود <?php the_title(); ?>" >دانلود با لینک مستقیم</a><?php endif; ?>

لینک به ارسال

مشکل دوم را دیدم ، مشکل نیست شیوه جدید css نویسی برای پاندا گوگل ...

مرسی

ممنون میشم اگر منبع شیوه جدید css نویسی برای پاندا گوگل رو اینجا قرار بدید ؟

• امتیاز 3
لینک به ارسال

از این کد در css :

.Downloadlink {
background: url('//beatkids.ir/wp-content/themes/gamespeed/images/download.png') no-repeat right;
padding: 0 20px 0 0;
font: normal 12px/2 Tahoma;
}

و از این کد در داخل قالب :

<?php if ($dl!="") : ?><div class="Downloadlink" ><a href="<?php echo $dl; ?>" title"دانلود <?php the_title(); ?>" >دانلود با لینک مستقیم</a></div><?php endif; ?>

استفاده کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

• امتیاز 4
لینک به ارسال
ممنون میشم اگر منبع شیوه جدید css نویسی برای پاندا گوگل رو اینجا قرار بدید ؟

بفرما دوست من

مطالعه کنی بد نیست

• امتیاز 1
لینک به ارسال

بفرما دوست من

http://forum.wp-pars...A7%DB%8C%D8%AA/

مطالعه کنی بد نیست

خب این مقاله‌ای که لینکش رو دادید ، کجاش از گوگل پاندا نام برده شده بود ؟

همونطور که از عنوان مقاله معلوم هست ، اینها ترفندها و نکاتی هستند که می‌توانند در کدنویسی HTML و CSS مورد استفاده قرار بگیرند.

خوشبختانه با این نکات آشنایی داشتم ، فقط دلیل اینگونه ادرس دهی رو نمی‌دونستم که فهمیدم ( و به خاطر معرفی این مقاله ازتون تشکر می‌کنم. )

موفق باشید.

لینک به ارسال

فرقی نمیکنه برای سئو و ما هم یعنی بیشتر ما سایت را برای گوگل سئو میکنیم چون پر بازدید موتور جست و جوی جهان ...

لینک به ارسال

فرقی نمیکنه برای سئو و ما هم یعنی بیشتر ما سایت را برای گوگل سئو میکنیم چون پر بازدید موتور جست و جوی جهان ...

درسته ، کدنویسی صحیح و اصولی باعث استاندارد شدن قالب و همینطور افزایش سرعت بارگزاری سایت و ... میشه که اینها از نظر سئو برای گوگل قابل اهمیت هست.

ولی خوب ، تاکید من روی گوگل پاندا و اون شیوه‌ی آدرس دهی هست !!! چیزی که شما ازش به شیوه‌ی جدید CSS نویسی برای گوگل پاندا اسم بردید.

• امتیاز 1
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...