hristo 4 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 با سلام بعد از فعال سازی News seo Yoast به یک مشکلی خوردم که بعد از چند روز متوجه شدم گوگل وب مستر تولز ایراد گرفته که فایل: news-sitemap.xml مشکل داره و باید درست بشه با کمال تعجب وقتی سر زدم به این لینک این دو لینک رو ببینید: ابتدا نقشه سایت اصلی: https://goo.gl/Xth3sw بعد زمانی که news-sitemap.xml رو میخام برم چیزی لود نمیشه و نمیدونم از چی هست !!! تنظیمات رو هم هر کاری کردم درست نشد ... ممنون می شوم دوستان کمک کنند تا بتوانیم درست کنمی این مشکل را ... با تشکر لینک به ارسال
pdf-book 191 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، iraniandubai گفته است : با سلام بعد از فعال سازی News seo Yoast به یک مشکلی خوردم که بعد از چند روز متوجه شدم گوگل وب مستر تولز ایراد گرفته که فایل: news-sitemap.xml مشکل داره و باید درست بشه با کمال تعجب وقتی سر زدم به این لینک این دو لینک رو ببینید: ابتدا نقشه سایت اصلی: https://goo.gl/Xth3sw بعد زمانی که news-sitemap.xml رو میخام برم چیزی لود نمیشه و نمیدونم از چی هست !!! تنظیمات رو هم هر کاری کردم درست نشد ... ممنون می شوم دوستان کمک کنند تا بتوانیم درست کنمی این مشکل را ... با تشکر درود مشکلت بر میگرده به memory limit به سرورت تیکت بزن بگو memory limit رو افزایش بدن بعدش مشکلت حل میشه ویرایش شده مهر 96 توسط pdf-book 1 لینک به ارسال
hristo 4 ارسال شده در مهر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در 9 ساعت قبل، pdf-book گفته است : درود مشکلت بر میگرده به memory limit به سرورت تیکت بزن بگو memory limit رو افزایش بدن بعدش مشکلت حل میشه نه دوست عزیز ... من سرورم دست خودم هست و روی 512 ست کردم تمام کانفیگ ها رو کم نباشه از این نیست ... یه مشکلی Yoast Seo News داره که متوجه نمیشم از چی هست !!! کسی واقعا این مشکل رو نداره یعنی؟ و نمیدونه چه کار باید کرد؟ چون گوگل ایراد گرفته ... و باید سریع حل بشه ... لینک به ارسال
pdf-book 191 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در 8 ساعت قبل، iraniandubai گفته است : نه دوست عزیز ... من سرورم دست خودم هست و روی 512 ست کردم تمام کانفیگ ها رو کم نباشه از این نیست ... یه مشکلی Yoast Seo News داره که متوجه نمیشم از چی هست !!! کسی واقعا این مشکل رو نداره یعنی؟ و نمیدونه چه کار باید کرد؟ چون گوگل ایراد گرفته ... و باید سریع حل بشه ... این ادرس xsl چیه ؟ http://www.iraniandubai.com/news-sitemap.xsl لینک به ارسال
pdf-book 191 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 این ادرست مطمئنی درسته ؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 سلام و درود شما مشکلتون از همون ارور 500 دادن استایل نقشه هست. ولی علت اینکه چرا ارور 500 میده رو نمیدونم. لینک به ارسال
hristo 4 ارسال شده در مهر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در 3 ساعت قبل، pdf-book گفته است : این ادرس xsl چیه ؟ http://www.iraniandubai.com/news-sitemap.xsl مال همون افزونه نیوز خست نمیدونم میگم یه مشکلی داره لینک به ارسال
hristo 4 ارسال شده در مهر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در ۱ ساعت قبل، mehran-b گفته است : سلام و درود شما مشکلتون از همون ارور 500 دادن استایل نقشه هست. ولی علت اینکه چرا ارور 500 میده رو نمیدونم. سلام ممنون همون ممکنه فایل افزونه مشکلی داره ؟ کسی با این افزونه یعنی کار نکرده؟ لینک به ارسال
sajad 731 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 دوست عزیز این افزونه پولی هست. آیا شما این از نسخه اورجینال این پلاگین دارید استفاده می کنید؟ اگه اورجینال هست که خب احتمال اینکه مشکل از پلاگین باشه خیلی کمه. ولی اگه نسخه نال شده هست و یا از سایت های ایرانی تهیه کرده اید ممکنه که فایل های این پلاگین مشکل داشته باشه. 1 لینک به ارسال
hristo 4 ارسال شده در مهر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در 7 ساعت قبل، m4xs051 گفته است : دوست عزیز این افزونه پولی هست. آیا شما این از نسخه اورجینال این پلاگین دارید استفاده می کنید؟ اگه اورجینال هست که خب احتمال اینکه مشکل از پلاگین باشه خیلی کمه. ولی اگه نسخه نال شده هست و یا از سایت های ایرانی تهیه کرده اید ممکنه که فایل های این پلاگین مشکل داشته باشه. اورجینال هست ... کسی یعنی نداره این فایل رو !!! لینک به ارسال
hristo 4 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 کسی نبود کمکی بکنه ؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری