nasimmoradi 0 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 سلام چطوری می تونم تو ووکامرس روش حمل و نقل متفاوت ایجاد کنم؟ مثلا پیشتاز الوپیک اسنپ و ... افزونه ای هم وجود داشته خوبه با تشکر لینک به ارسال
ToranjArts 135 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در 7 دقیقه قبل، nasimmoradi گفته است : سلام چطوری می تونم تو ووکامرس روش حمل و نقل متفاوت ایجاد کنم؟ مثلا پیشتاز الوپیک اسنپ و ... افزونه ای هم وجود داشته خوبه با تشکر خب اول از همه به انجمن خودت خوش اومدی. ببین باید مسیر زیر رو طی کنی: از کنترل پنل ادمین وردپرس برو به گذینه ی ووکامرس =>> پیکربندی =>> حمل و نقل و از اونجا دونه دونه اضافه کن. من برای پست پیشتازم افزونه دارم البته. باید افزونه ی روشهای حمل و نقل پست ایران برای ووکامرس رو دانلود کنی و نصب کنی. بازم سوال داشتی بپرس لینک به ارسال
کیمیا وردپرس 1 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 افزونه فوق رو از کجا دانلود کنیم؟ افزونه ی روشهای حمل و نقل پست ایران برای ووکامرس لینک به ارسال
ToranjArts 135 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 در 3 ساعت قبل، کیمیا وردپرس گفته است : افزونه فوق رو از کجا دانلود کنیم؟ افزونه ی روشهای حمل و نقل پست ایران برای ووکامرس فکر میکنم اگه از نصب افزونه ها search کنی این افزونه رو پیداش میکنی. تا اونجا که من یادمه مجانیه و از طریق خود ووکامرس فارسی عرضه میشه. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری