mohamadreza_mci 0 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 --درود خدمت دوستان . --چند روز پیش سایت من یهو از نتایج گوگل حذف شد و توی گوگل وب مستر این پیام برام اومد که ارور 403 زیاد داشتین و حجم فایل ارور توی هاست شده بود 150 مگابایت که بدون نگا کردن پاکش کردم البته اشتباه بود این متن پیام گوگل Googlebot has identified that an increased number of URLs on http://------------/ cannot be accessed without permission. Specifically, these pages either present a login page or return a forbidden response code (HTTP 403). As a result, users might not be able to access your content at all, and Google might not be able to show your pages. --البته گزینه های زیرش غیر فعاله که ببینم ارور ها از چی بودن و سایت هم verify نمیشه که بتونم ببینم و اینو مینویسه We weren't able to verify your property در ضمن من فایلی که نیاز بود رو توی روت هاست آپلود کردم .. --الان بعد چند روز دوباره توی هاست نگا کردم فایل ارور حجمش شده بود 32 کیلو بایت و یه ارور رو کلا نوشته [30-Sep-2017 13:53:52 UTC] خطای You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') ORDER BY menu_order ASC' at line 3 در پایگاهداده وردپرس برای دستور SELECT ID FROM wp_posts WHERE post_type = 'attachment' AND ID in () ORDER BY menu_order ASC ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/goodnews 5.8.3/single.php'), mom_single_post_content, mom_single_post_format حالا میخاستم بدونم کسی میدونه این چه مشکلیه و چطوری حل میشه و اینکه چطوری باید دوباره برگشت به نتایج گوگل .. من پنج ساله این سایتو دارم و اولین باره که اینطور شده یا کلا ارور داده ... چندتا فایلی که توی ارور بالا نوشته شده رو هم پیوست میکنم ..بازم ممنون از همگی error_log wp-blog-header.php single.php لینک به ارسال
vakilp1 40 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 من تا اونجایی که فهمیدم مشکل قطعا از هاست شما میباشد. هاست ایران دارین؟ آخه هاست با کفیت ایران اینقدر کمه که نباشه بهتره. هاست آلمان بگیرید. هم پینگ خوبی داره تا ایران هم ربات های گوگل بهتر میخزن توش... لینک به ارسال
mohamadreza_mci 0 ارسال شده در مهر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 هاست سی پنل آلمانه لینک به ارسال
xavi9 8 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 سلام اقای وکیل پی....تو هاست ها فقط هاست المانی خوبه ؟؟؟؟ لینک به ارسال
mohamadreza_mci 0 ارسال شده در دی 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 96 من هاست آلمان داشتم اگه سایتت مشکلی نداشته باشه با یه هاست دو گیگ سی پنل آلمان تا 10000 بازدید روزانه و 60 تا 80 نفر آنلاین همزمان رو ساپورت میکنه. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 96 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 96 سلام مشخصا مشکل از سرویس دهنده شما هست بنظر من سرویس دهنده تون رو عوض کنید. یا برید روی یک ای پی دیگه. بعد از وبمستر مجدد سایت رو بزنید ایندکس بشه. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری