masoumasoud 0 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 (ویرایش شده) سلام من توی تم فارست زیر یک پوسته ای که در حال استفاده از اون هستم کامنت دادم که مشکلی رو برطرف کنند ولی من هنوز اون پوسته رو به صورت اوجینال نخریده بودم و از سایت های ایرانی خریداری کرده بودم و میخواستم اورجینالش رو بعد از برطرف شدن اون مشکلات بخرم کامنت اولی رو جواب داد خود سازنده اصلی و گفت برطرف میکنیم بعد دو هفته من یه مشکل دیگه رو گفتم که دیدم اومدن گفتن ما متوجه شدیم ( از روی پروفایلم تم فارستم و پروفایل توییترم وب سایتم رو و اسم واقعیم رو پیدا کردن . با آی پی روسیه وارد شدن اسم گروهشونم LMPixels هست) شما دارید از نسخه غیرقانونی پوسته ما استفاده می کنید و ما این مورد رو تحت قوانین DMCA به ادمین Envato گزارش کردیم ! حالا من میخوام بدونم جه عواقبی میتونه داشته باشه این گزارش ؟ من دو تا پوسته اورجینال هم از 3 سال پیش خریدم مثل massive daynamic حالا اکانتم مسدود میشه ؟ توی قوانین نوشته بود میتونن از شرکت هاستینگ هم بخوان که محصول رو از هاست حذف کنند ! من از میهن وب هاست ، هاست میزبانی وب آلمان رو خریدم آیا این امکان وجود داره ؟ ممکنه توسط گوگل بلاک بشم ؟ آدرس محصول : https://themeforest.net/item/unique-resume-vcard-cv-theme/20033679/comments ویرایش شده شهریور 96 توسط masoumasoud لینک به ارسال
masoumasoud 0 ارسال شده در شهریور 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 خب متاسفانه اکانتم رو بستن حالا یکی بیاد راهنمایی کنه چی بگم توی Help Center آزاد بشم ... لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری