رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان
من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

form.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 3 ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

سلام دوستان
من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

form.png

سلام نیاز به پلاگین نیست . با تغییر استایل میشه چند ستون کرد . باید به هر کدوم از این باکس ها عرض ثابت بدید مثلا:

div{ //به جاید div اسم کلاس را وارد کنید.
display:inline-block!important;
width:300px!important;
}

اگر هم نتونستید ادرس صفحه رو بدید تا دقیقا بگم به کدوم کلاس استایل بدبد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون از راهنمایی شما اگر ممکنه دقیقتر بفرمایید

اینم ادرس http://httnovin.ir/forms/employment/ 

من در inspect عرض رو از 100% به 50% تغییر میدم فقط اندازش کوچک میشه باکس ها کنار هم نمیان.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 9 دقیقه قبل، 3ngineer گفته است :

ممنون از راهنمایی شما اگر ممکنه دقیقتر بفرمایید

اینم ادرس http://httnovin.ir/forms/employment/ 

من در inspect عرض رو از 100% به 50% تغییر میدم فقط اندازش کوچک میشه باکس ها کنار هم نمیان.


.field-wrap {
    margin-bottom: 20px!important;
    display: inline-block!important;
    width: 30%!important;
}

کد بالا به استایلتون  اضافه کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 9 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :


.field-wrap {
    margin-bottom: 20px!important;
    display: inline-block!important;
    width: 30%!important;
}

کد بالا به استایلتون  اضافه کنید

ممنوووونم 

دو سوال دیگه

امکانش هست که خودم فیلدا رو مشخص کنم ک کدوما کنار هم باشند ینی لزوما در یک خط سه تا فیلد نباشه؟

و اینکه آیا امکانش هست به همین صورتی که فرد فرم رو پر میکنه خروجی بگیرم ؟ (ینی برای هر فرد جداگانه از فرم تکمیل شده پرینت بگیرم)

 

ویرایش شده توسط 3ngineer

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در ۱ ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

ممنوووونم 

دو سوال دیگه

امکانش هست که خودم فیلدا رو مشخص کنم ک کدوما کنار هم باشند ینی لزوما در یک خط سه تا فیلد نباشه؟

و اینکه آیا امکانش هست به همین صورتی که فرد فرم رو پر میکنه خروجی بگیرم ؟ (ینی برای هر فرد جداگانه از فرم تکمیل شده پرینت بگیرم)

 

بله .

فقط باید display المان های که قراره کنار هم باشن inline-block کنید

بله.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

بله .

فقط باید display المان های که قراره کنار هم باشن inline-block کنید

بله.

  برای سوال دوم، در رابطه با خروجی، میشه یکم توضیح بدید که چطوری امکان پذیره افزونه ای نیاز هست؟

الان افزونه نینجا خروجی رو به صورت فایل اکسل میده که اونم مشکلش اینه که فارسی رو با کاراکترهای ناخوانا ذخیره میکنه و نمایش میده.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، 3ngineer گفته است :

  برای سوال دوم، در رابطه با خروجی، میشه یکم توضیح بدید که چطوری امکان پذیره افزونه ای نیاز هست؟

الان افزونه نینجا خروجی رو به صورت فایل اکسل میده که اونم مشکلش اینه که فارسی رو با کاراکترهای ناخوانا ذخیره میکنه و نمایش میده.

<p><a href="javascript:window.print()" class="btn-blue">پرینت صفحه</a></p>

این خط کد در هر صفحه ی قرار دهید . وقتی کلیک شود از همون صفحه پرینت می گیرد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 19 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

<p><a href="javascript:window.print()" class="btn-blue">پرینت صفحه</a></p>

این خط کد در هر صفحه ی قرار دهید . وقتی کلیک شود از همون صفحه پرینت می گیرد.

ممنون از شما

این کد فکر میکنم برای ایجاد دکمه پرینت در همون صفحه است.

بنده میخام اطلاعات افرادی که میان فرم رو در سایت تکمیل میکنند به همین شکلی که فرم در سایت وجود داره پرینت بگیرم، این کار امکانپذیره؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط boy-hercule
      سلام
      ما برای سایت فروشگاهمون نیاز به ساخت یک فرم پیشرفته داریم. فرمی که با انتخاب هر سایز محصول، منویی در قسمت زیرش برای انتخاب رنگ مخصوص همون سایز ظاهر بشه.
      می خوایم فرممون طوری باشه که با زدن یک دکمه Dropdown list چند گزینه نشون داده بشه(جهت انتخاب سایز محصول) و بعد با انتخاب هر کدوم از این رنگها، چند Dropdown list یا checkbox دیگه زیر این دکمه اولیه ظاهر بشه(جهت انتخاب رنگ مخصوص به همون سایز). در واقع میخوایم که فرممون اینتراکتیو و متغیر باشه و با انتخاب هر گزینه از منو اولیه، گزینه های بعدی به نسبت انتخاب تغییر کنه.
      این فرم رو با چه پلاگینی میشه ایجاد کرد.
      ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط cpcenter
      با سلام به همه دوستان
      بنده میخوایم یک امکان مشابه این وبسایت که در زیر هست
      http://aairan.org/fa/meeting
      دقیقا مثل همین که لیست شهر باشه و ما داخلش بتونیم با انتخاب اون شهر مواردی که مد نظر داریم به نمایش بیاد دقیق همین که در سایت با لا مشاهد میکنید
      این چه افزونه هست که ما باید نصب کنیم اگه افزونه نیست ما چه جوری باید این رو درست کنیم
      یا اگه این کار کسی انجام میده ممنون میشم پیام بزار
    • توسط nebcha
      با سلام دوستان، کسی میدونه چطور میشه چنین فرمی در وردپرس درست کرد؟ دقیقا همین چیزی: https://mihanwp.com/license/
    • توسط game-pc-mm
      سلام من داخل یک وب سایت بودم یک مورد به چشمم خورد میخام بدونم 

      ایا درست کردن این نوع فرم بدون افزونن هم میشه یا خیر
      به این صورت که فقط حود کد رو داخل برگه بزارم و خروجیش بشه همون که میخام اینم عکسش


    • توسط hodabanoo
      یه فرم میخام برای ثبت نام یه گروه از مشاغل خاص مثلا اشپز . میخام اطللاعات این کاربر ثبت بشه در دیتا بیس و با یه تابعی این اطلاعات رو دریافت کنه و در یک پست در ورد پرس نمایش بده
      میخام بدون افزونه پیاده سازی بشه
      و اینکه با همون جدول مربوط  به یوزر در ورد پرس میشه کارکرد یا باید یه جدول جدید در ورد پرس ایجاد کنم ؟ باتوجه به اینکه چند تا فرم میشه که هر کدوم مال کاربران خاصه؟ یکی کاربر عادی، یکی اشپز ، و یکی هم کار فرما ها
      من خودم دوست دارم تابع جدا و یک فایل پی اچ پی خام و یا حتی پلاگین جدا بنویسم ولی برای ایجاد یک پست تایپ معمولی ورد پرس ارور میده.
      من نمیدونم چطوری باید  در ورد پرس برنامه بنویسم که درست اجرا شه. یعنی تابع رو چطوری در ورد پرس تعریف کنم تا ارور نده
      ممنونم
      لطفا دوستانی که میدونن دریغ نکنن موضوع بحرانی هست
×
×
  • اضافه کردن...