modlebas 46 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 (ویرایش شده) خسته نباشید عدد DA و PA که توسط سایت MOZ.COM به سایت ها داده میشه چقدر در ارزش گذاری یک سایت در جستجوگرها به ویژه گوگل تاثیر داره و این تاثیرگذاری به چه شکلیه؟ یا گوگل خیلی به پیج اتوریتی و دامین اتوریتی یک سایت توجه نمیکنه و کارخودشو انجام میده ؟ و اگر در گوگل خیلی تاثیرگذار نیستن به چه دردی میخورن ؟ ویرایش شده شهریور 96 توسط modlebas لینک به ارسال
ErfanMola 31 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 سلام ببینید دوست من , اگه دقت کنید نوشته که DA و PA یک الگوریتم پیش بینی یا همون place prediction توی سرچ ها هستند و صرفا مورد تایید گوگل نیستند کسی از الگوریتم های واقعی گوگل خبر نداره گوگل طبق نیاز روز داره اپدیت میکنه الگوریتم هاشو تنها راه سئو عالی و مداوم بروز بودن و تولید محتوا تک و استاندارد هست بطوریکه کاربر رو مشتاق کنه که محتوا رو بخونه و وفاداری کاربر رو بدست بیارید درست مثل نویسنده حرفه ای یک کتاب یا مقاله 2 لینک به ارسال
modlebas 46 ارسال شده در شهریور 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 پس خیلی تاثیرگذار نیستن در گوگل ؟ 1 لینک به ارسال
ErfanMola 31 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در در 8/28/2017 at 13:11، modlebas گفته است : پس خیلی تاثیرگذار نیستن در گوگل ؟ ببینید بنده عرض نکردم که تاثیر گذار نیستند فقط گفتم که چیزی نیستند که گوگل خودش بسنجه و رتبه بده 1 لینک به ارسال
modlebas 46 ارسال شده در شهریور 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در 25 دقیقه قبل، ErfanMola گفته است : ببینید بنده عرض نکردم که تاثیر گذار نیستند فقط گفتم که چیزی نیستند که گوگل خودش بسنجه و رتبه بده لطفا سوال منو به طور واضح جواب بدید. ایا تاثیرگذار هستند یا خیر ؟! و اگر تاثیرگذار هستند این تاثیر گذاری چقدره و به چه صورت اعمال میشه سپاس . 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری