BenTo 12 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 با عرض سلام و خسته نباشید بنده یک قالب وردپرس طراحی کردم همه چیش درست بود تا اینکه کده & # 65279 تو صفحه میاد توی کد خود قالب وجود نداره اما توی وب هستش خواهشا دوستانی که بلدن راهنمایی کنن الان 2 روزه سر این موضوع گیرکردممرسی از همه دوستان نقل قول لینک به ارسال
محمد پارسا 90 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در ۱ ساعت قبل، noobpwopro گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید بنده یک قالب وردپرس طراحی کردم همه چیش درست بود تا اینکه کده & # 65279 تو صفحه میاد توی کد خود قالب وجود نداره اما توی وب هستش خواهشا دوستانی که بلدن راهنمایی کنن الان 2 روزه سر این موضوع گیرکردممرسی از همه دوستان فکر میکنم این کد توسط خود وردپرس ساخته میشه مثل متا تگها ! باید ببینی از کدوم یک از فایل های وردپرس فراخوانی میشه نقل قول لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 ربطی مستقیم به وردپرس نداره! کدهاتون زمانی که خورد کردید ! (header.php & index.php &....) از encoding مناسبی استفاده نکردید ! فایلها بگردید و همه تغییر بدید به زیر : حتی functions.php قالب نقل قول لینک به ارسال
BenTo 12 ارسال شده در شهریور 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در 31 دقیقه قبل، mehran-b گفته است : سلام توی نسخه جدید همون Encode in UTF-8 میشه اونی که شما گذاشتید یعنی BOM داشته باشه. قربون مرامت که جواب دادی - رفیق الان گیج شدم تو ورژن جدیده بلاخره بزرام رو Encode in UTF-8 یا Encode in UTF-8-BOM نقل قول لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در هم اکنون، noobpwopro گفته است : قربون مرامت که جواب دادی - رفیق الان گیج شدم تو ورژن جدیده بلاخره بزرام رو Encode in UTF-8 یا Encode in UTF-8-BOM روی Encode in UTF-8 بذارید که اون کارکتر BOM حذف شه از فایلتون. 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .