mpss 0 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 با سلام دوستان من حالت ریسپانسیو رو از سایتم برداشتم و اونو 100% کردم . با مرورگر کروم در حالت موبایل ببینید همه چیز درسته ، اما مرورگر فایرفاکس هنوز ریسپانسیو نشون میده ! مشخص نیست چرا با هم فرق دارند . لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام ادرس سایت لطف بفرمایید تا بشه راحتتر پاسخ داد. 1 لینک به ارسال
mpss 0 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 25 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است : سلام ادرس سایت لطف بفرمایید تا بشه راحتتر پاسخ داد. آدرس وب سایت : parvareshsilver لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 31 دقیقه قبل، mpi گفته است : آدرس وب سایت : parvareshsilver @media screen and (max-width: 1200px) #popProID .woocommerce .products.grid li.product, #popProID .woocommerce ul.products.grid li.product, #popProID .woocommerce-page .products.grid li.product, #popProID .woocommerce-page ul.products.grid li.product { width: 25% !important; } تو فایل استایلتون هنوز ریسپانسیو هست . و من چک کردم تو بعضی از مرورگرهای کروم هم مثل فایرفاکس نشون میده . مثلا اگر استایل بالا در حالت موبایل یعنی @media screen and (max-width: 480px) width :100%!important کنید ی قسمت از نمایش صفحه ایندکس درست میشه . و باقی قسمت هارو هم باید به همین شکل درست کنید. 1 لینک به ارسال
mpss 0 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) در 8 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است : @media screen and (max-width: 1200px) #popProID .woocommerce .products.grid li.product, #popProID .woocommerce ul.products.grid li.product, #popProID .woocommerce-page .products.grid li.product, #popProID .woocommerce-page ul.products.grid li.product { width: 25% !important; } تو فایل استایلتون هنوز ریسپانسیو هست . و من چک کردم تو بعضی از مرورگرهای کروم هم مثل فایرفاکس نشون میده . مثلا اگر استایل بالا در حالت موبایل یعنی @media screen and (max-width: 480px) width :100%!important کنید ی قسمت از نمایش صفحه ایندکس درست میشه . و باقی قسمت هارو هم باید به همین شکل درست کنید. در مرورگر کروم در هر سایزی درست هستند اما در مرورگر فایرفاکس همه چیز بهم ریخته است و من میخوام دقیق دقیق مثل کروم بشود . تصاویر رو که در مرورگر کروم هست ، ملاحضه بفرمایید . ویرایش شده مرداد 96 توسط mpi لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری