Hamedgh 1 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام من میخوام بخش دیگری رو به وبسایت الحاق کنم از بین ساب فولدر و ساب دامین بنابر همگونی سایت اصلی با سایت روی ساب فولدر در رنکینگ ؛ موتورهای جستجو و سئو نسبت به ساب دامین میخوام وردپرس دومم رو روی ساب فولدر نصب کنم الان یک ساب دامین ساختم و در document root مسیر public_html/fanous براش نوشتم الان وردپرس رو در پوشه fanous در مسیر public_html قرار بدم و نصب کنم؟ برای سایت اصلی مشکلی پیش نمیاد ؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Hamedgh گفته است : سلام من میخوام بخش دیگری رو به وبسایت الحاق کنم از بین ساب فولدر و ساب دامین بنابر همگونی سایت اصلی با سایت روی ساب فولدر در رنکینگ ؛ موتورهای جستجو و سئو نسبت به ساب دامین میخوام وردپرس دومم رو روی ساب فولدر نصب کنم الان یک ساب دامین ساختم و در document root مسیر public_html/fanous براش نوشتم الان وردپرس رو در پوشه fanous در مسیر public_html قرار بدم و نصب کنم؟ برای سایت اصلی مشکلی پیش نمیاد ؟ اگر میخواید روی ساب فولدر بسازید وردپرس رو چرا پس ساب دامین ایجاد کردید؟ توی public_html یه پشوه بسازید و وردپرس رو توش نصب کنید دیگه. ویرایش شده مرداد 96 توسط mehran-b 1 لینک به ارسال
Babak_T 346 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 1 ساعت قبل، Hamedgh گفته است : سلام من میخوام بخش دیگری رو به وبسایت الحاق کنم از بین ساب فولدر و ساب دامین بنابر همگونی سایت اصلی با سایت روی ساب فولدر در رنکینگ ؛ موتورهای جستجو و سئو نسبت به ساب دامین میخوام وردپرس دومم رو روی ساب فولدر نصب کنم الان یک ساب دامین ساختم و در document root مسیر public_html/fanous براش نوشتم الان وردپرس رو در پوشه fanous در مسیر public_html قرار بدم و نصب کنم؟ برای سایت اصلی مشکلی پیش نمیاد ؟ بله نصب کنید مشکلی پیش نمیاد لینک به ارسال
Hamedgh 1 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 ممنونماز کمکتون دوستان درست شد لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) در 33 دقیقه قبل، intbir گفته است : سلام سایت بنده اینه http://www.yazmusic.ir بعد چطور میتونم سرعت دانلود کاربران رو تنظیم کنم ؟ سرعت دانلود دست شما نیست. مربوط به هاستینگه. حالا شما مشکلتون با سرعت دانلود چیه؟ ویرایش شده مرداد 96 توسط mehran-b لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری