رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت اساتید
چند ماهیست که قالب سایت را تغییر داده ام. مشکلی که اخیرا متوجه آن شدن اینست که با ورود تگ جدید، اولا در سایت زمانیکه روی آن تگ کلیک میکنم، با ارور 404 روبرو میشم، بعد از چند روز نیز در وبمستر در لیست Crawl Eror آن تگ با ارور 404 ظاهر میشود. نمونه:
http://kooshanic.com/siemens-simatic-step7-v5-6/
در انتهای صفحه چند تگ موجود است، با کلیلک کردن روی هرکدام متوجه مشکل خواهید شد.

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 23 ساعت قبل، morteza_a گفته است :

با سلام خدمت اساتید
چند ماهیست که قالب سایت را تغییر داده ام. مشکلی که اخیرا متوجه آن شدن اینست که با ورود تگ جدید، اولا در سایت زمانیکه روی آن تگ کلیک میکنم، با ارور 404 روبرو میشم، بعد از چند روز نیز در وبمستر در لیست Crawl Eror آن تگ با ارور 404 ظاهر میشود. نمونه:
http://kooshanic.com/siemens-simatic-step7-v5-6/
در انتهای صفحه چند تگ موجود است، با کلیلک کردن روی هرکدام متوجه مشکل خواهید شد.

با تشکر

کش رو پاک کنید.تو قسمت تنظیمات وردپرس،پیوندهای یکتا رو بزنید.نیاز به تغییر چیزی نیست فقط دکمه ی ذخیره ی تغییرات رو بزنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 55 دقیقه قبل، Rezanejad گفته است :

کش رو پاک کنید.تو قسمت تنظیمات وردپرس،پیوندهای یکتا رو بزنید.نیاز به تغییر چیزی نیست فقط دکمه ی ذخیره ی تغییرات رو بزنید.

با تشکر از پاسختون

من الان افزونه ای برای کش ندارم. منظوتون کدوم کش است.

این نکته هم شاید جالب باشه که من زمانیکه قصد تغییر قالب داشتم. سایت جدید رو روی دامنه ای دیگر ( no index) طراحی کردم . بعد هر آنچه روی هاست اصلی بود پاک کردم و سپس یک وردپرس خام نصب کردم و بعد سایت را منتقل کردم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

یعنی همینجوری برم داخل تنظیمات وردپرس و ذخیره رو بزنم؟ اینکار رو کردم. تغییری ندیدم و همچنان مشکل باقیست.

راستی من از youast استفاده میکنم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

نکته ای که امروز متوجه اون شدم، اینه که تگ های ووکامرس بدون مشکل هستند و درست کار میکنند . حتی اگر نامک یا هم نام و نامک انشگلیسی باشه باز با خطای 404 روبرو میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 7/31/2017 at 01:52، morteza_a گفته است :

یعنی همینجوری برم داخل تنظیمات وردپرس و ذخیره رو بزنم؟ اینکار رو کردم. تغییری ندیدم و همچنان مشکل باقیست.

راستی من از youast استفاده میکنم.

تو قسمت تنظیمات،پیوندهای یکتا برید.بعد ذخیره ی تغییرات رو بزنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 12 دقیقه قبل، Rezanejad گفته است :

تو قسمت تنظیمات،پیوندهای یکتا برید.بعد ذخیره ی تغییرات رو بزنید

اینکار رو انجام دادم. تغییری حاصل نشد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 33 دقیقه قبل، Rezanejad گفته است :

ctrl+f5 رو بزنید تا کش مرورگر پاک بشه

اینکار رو کرده بودم، مجدد انجام دادم ولی باز هم تغییری حاصل نشد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 8/3/2017 at 07:58، morteza_a گفته است :

با تشکر جناب رضا نژاد. مشکل با تغییر Tag به Tags در پیوندهای یکتا مرتفع گردید.

خواهش میکنم.شما تغییر داده بودید?

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط saeedator
      سلام

      چند روز پیش دیدم روی بعضی از پست ها این خطا ظاهر میشه:

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 659

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 662

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-includes/theme-compat/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 665
          سعی کردم رفعش کنم ولی نتونستم
      یکی از دوستان گفت پیوند یکتا رو بذار روی حالت ساده
      دوباره بذار رو نام نوشته
      گذاشتم
      حالا وقتی میذارم رو نام نوشته پست رو که کلیک میکنی میره رو صفحه اول
      دیتا بیس رو بررسی کردم
      وقتی یه جدول پست دیگه از سایت دیگه ای رو دیتا بیس آپ میکنم درست نمایش میده و پست رو با نامک درست تو نوار آدرس باز میکنه و به صفحه اصلی ارجاع نمیده
      اما جدول خود سایت رو که میذارم باز همهون میشه
      سطر نام نوشته تو دیتابیس رو هم بررسی میکنم همه چیش درسته
      از پلاگین های ریدایرکت هم استفاده کردم
      ولی مشکل حل نشد و پست هایی که ایندکس شده الان وقتی رو لینک گوگلش کلیک میکنی این ارور میاد
      Not Found
      The requested document was not found on this server
      اگر از دوستان کسی میدونه راه حل مشکل رو راهنمایی کنه ممنون میشم
      سپاس فراوان
    • توسط p30better
      سلام دوستان من میخواستم که وقتی تگی کلیک یه گوشه عنوان آن تگ رو بهش لینک بدم ؟ اگه میشه راهنمایی کنید تشکر
    • توسط t-51
      سلام .
      وقت بخیر خدمت همه شما از اینکه این پست را مطالعه میکنید .
      دوستان من یه مشکل خیلی بدی مواجه هستم در وردپرس.
      متاسفانه این مشکل در تگ ها است .
      وقتی تگ میزنم که ثبت بشه تگ محو میشه اگر صد بارم بزنم همینه 
      و البته اینم هست مثلا چند تا تگ که بزنم بیشتر نمی تونم بزنم یعنی ثبت میشه بعد یهو ناپدید میشه تگ خیلی رو مخه
      هرکاری بلد بودم انجام دادم جواب نداد متاسفانه وردپرس من آخرین نسخه است .
      لطفا اگر راهنمایی دارید بفرمایید چون این مشکلی بدترین مشکلی هست که باهاش مواجه شدم من فک میکنم از هاست باشه نمی دونم درسته یا به هر حال ببینم نظر شما عزیزان چیه .
      میزبان سایت من میزبان فا هست 
    • توسط pouyavatani
      با عرض سلام و خسته نباشید.
      من میخام با کلیک روی هر برچسب صفحه ی مربوط به اون برچسب رو نمایش بدم
      که در اون صفحه مطالبی که مربوط به اون برچسب هستن نمایش داده میشه.
      باید چیکار کنم؟
    • توسط irannutshell
      سلام خسته نباشید
      من وبسایتمو میخواستم در کنسول ثبت کنم، دو راه براش وجود داره ولی وقتی از دامین میری دیگه بهت اجازه استفاده از tools نمیده.
      حالا باید چیکار کرد؟ هم دامین ثبت کرد هم url prefix؟
      خود url هم چندین حالت داره مثل با www و بدون اون و https  و http که اطلاعاتشونم مثل کلیک و اینها متفاوته انگاری. مثلا از www همه چی صفره. همه رو باید اد کرد و هر تغییری میخوای بدی مثل disavow کردن تک تک برای همه انجام داد؟



×
×
  • اضافه کردن...