shagerdebartar 0 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 سلام ، سلامی با طعم شیرین وردپرس به دوست داران وردپرس ایرانی دوستان گل من افزونه edd رو نصب کردم اما می خواهم موقع خرید و دریافت اطلاعات فید نام حذف بشه و نام فیلد نام خانوادگی به نام و نام خانوادگی تغییر پیدا کنه. 2 - مورد بعدی این هست که می خواهم ترتیب چینش این فیلد ها به این صورت باشه از بالا به پایین : نام و نام خانوادگی-شماره موبایل-ادرس ایمیل ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند . نقل قول لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 سلام و درود برای حذف فیلد "نام" کد زیر را در فایل functions.php قالب خود زیر <?php قرار دهید. function pw_edd_purchase_form_required_fields($required_fields) { unset($required_fields['edd_first']); return $required_fields; } add_filter('edd_purchase_form_required_fields', 'pw_edd_purchase_form_required_fields'); موفق باشید نقل قول لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 خب چه کاریه فیلد نام که اجباریه فیلد نام به نام و نام خانوادگی تغییر کنه و بجاش فیلد نام خانوادگی حذف بشه بهتره. نقل قول لینک به ارسال
shagerdebartar 0 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 در 15 ساعت قبل، naghmesara گفته است : سلام و درود برای حذف فیلد "نام" کد زیر را در فایل functions.php قالب خود زیر <?php قرار دهید. function pw_edd_purchase_form_required_fields($required_fields) { unset($required_fields['edd_first']); return $required_fields; } add_filter('edd_purchase_form_required_fields', 'pw_edd_purchase_form_required_fields'); موفق باشید خیلی خیلی ممنونم اما این کد رو قرار دادم و کار نکرد ! . نقل قول لینک به ارسال
shagerdebartar 0 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 در 9 ساعت قبل، HANNANStd گفته است : خب چه کاریه فیلد نام که اجباریه فیلد نام به نام و نام خانوادگی تغییر کنه و بجاش فیلد نام خانوادگی حذف بشه بهتره. اره اینم بد نیست ! خب چطور این کارو انجام بدم ؟ نقل قول لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 قبلا تو انجمن پاسخ داده شد. نقل قول لینک به ارسال
shagerdebartar 0 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 نه این نام و نام خانوادگی هست من فقط می خواهم نام خانوادگی یا نام حذف بشه یکیش نقل قول لینک به ارسال
shagerdebartar 0 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند لطفا کمک کنند . هنوز مشکل حل نشده نقل قول لینک به ارسال
shagerdebartar 0 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 کـــــــــــمک نقل قول لینک به ارسال
simewp 0 ارسال شده در مهر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 96 سلام این سوال من هم هست. چطور می تونم نام و نام خانوادگی را کلا از سبد خرید EDD حذف کنم؟ روشی که دوستمون بالا گفتند رو امتحان کردم ولی جواب نداد. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .