SANBOR 4 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 سلام من میخواهم وقتی کسی وارد سایتم شد و میخواست ثبت نام کنه ازش موبایل بگیره و بعد نام و نام خانوادگی بعدش براش یک کد فعال سازی برود و بعد وقتی وارد سایت شد و کد فعال سازیش را تایید کرد صفحه وارد کردن رمز بیاد و بعد بتونه با موبایلش و رمزش وارد سایت بشه یعنی نام کاربریش بشه موبایل و رمزش هم بعد تایید کد فعال سازی رمزش هم بتونه فعال کنه ممنون لینک به ارسال
amator 55 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 (ویرایش شده) تشکر ویرایش شده فروردین 96 توسط amator لینک به ارسال
SANBOR 4 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 سلام کسی نمیدونه چطوری ؟ لینک به ارسال
SANBOR 4 ارسال شده در اردیبهشت 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام بالا بیا لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در اردیبهشت 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 یه قدم شما برداید ما هم برمیداریم شما اول فرم ثبت نام بسازید و بعد درباره این مسائل صحبت کنید چون نمیدونیم شما چجوری دارید استفاده میکنید شما موقع ارسال میتونید همه این کارا انجام بدید ! یعنی فیلد که مربوط به چیزی که میخواهید وصل کنید برای update_user_meta میشه کارا کرد 1 لینک به ارسال
SANBOR 4 ارسال شده در اردیبهشت 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام من قدم برداشتم و الان سایتم رو دست و پا مریز با این روش بالا اوردم ولی جالبه که خیلی ها دنبالش هستند ولی هیچ کس تا به حال کاری انجام نداده ! لینک به ارسال
doosti 0 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 سلام منم خیلی دنبال اینکار گذشتم، ولی نتونستم ایمیل رو تو وردپرس غیر فعال کنم. راهی هست که الزامی بودن ایمیل رو برداشت و بجاش ساخت کاربری توسط موبایل رو اضافه کرد؟ ممنون لینک به ارسال
alip 0 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 منم دنبال همین هستم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری