mohamadali 1 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 سلام خسته نباشید عیدتون مبارک دوستان دوستا عزیز من یه مشکل با ورد پرس دارم با سایتم ک تگ ها اصلا نیست با وجود این ک من تگ ها رو میزنم برای مطالب تگ میزنم اما تو بخش تگ های سایت مپ هیچی نمیاد هم 2 نوع نقشه سایت مپ رو چک کردم نیومد هم 2 تا قالب متفاوت اگه کسی میدونه چطوری درست میشه راهنمایی کنه ممنون اینم ادرس بخش تگ ها ببینید خالیه ولی تمام مطالب من تگ داره این کلا تگ ها رو ایندکس نمیکنه http://www.mashtidownload.ir/sitemap-tax-post_tag.xml در ضمن تو وب مستر هم این ارور رو میده نقل قول لینک به ارسال
mohamadali 1 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 سلام کسی راه حلی نداشت؟ نقل قول لینک به ارسال
neda411 248 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 با استفاده از Yoast سایت مپ بسازید مشکلی نداره خیلی هم بهتره نقل قول لینک به ارسال
mohamadali 1 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 بله گفتم ک با اونم ساختم همین مشکل رو داره باز نقل قول لینک به ارسال
021vahid 0 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 بدید یک متخصص براتون بررسی کنه در افزونه اگه زده باشید تگ هم نشون بده حتما نشون میده مشکلی هست حتما نقل قول لینک به ارسال
mohamadali 1 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 تنها مشکلش همینه هرکاری کردم رفع نشد گفتم شاید یکی بتونه کمک کنه نقل قول لینک به ارسال
mohamadali 1 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 از مدیرا کسی نیست کمک کنه حتی با هزینه نقل قول لینک به ارسال
mohamadali 1 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 از مدیرا کسی نیست کمک کنه حتی با هزینه نقل قول لینک به ارسال
mohamadali 1 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 لطفا راه ارتباطی تلگرام یا چیزی بدید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .