MahTV 2 ارسال شده در اسفند 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 سلام دوستان و اساتید عزیز اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟ من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div> لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در اسفند 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 سلام در مورد media query جستجو کنید. با این روش می تونید شرطی که می خواید رو تو css اعمال کنید 1 لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در اسفند 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 در در 3/10/2017 at 13:04، MahTV گفته است : سلام دوستان و اساتید عزیز اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟ من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div> 99 درصد گوشی ها ارتفاع آنها بیشتر از پهنا آنها هست میتونید با استفاده از مدیا کوئری های css بهتره ببرید و اصلا نیازی به html نیست برای اینکار 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری