رفتن به مطلب

افزونه Widget Css Classes

پست های پیشنهاد شده

سلام .

دوستان همونطور که میدونید افزونه ی Widget Css Classes ( لینک به صفحه افزونه ) ، یک افزونه برای استایل دادن و سفارشی کردن استایل ابزارک های وردپرسه ، من میخواستم بدونم استفاده از این افزونه مشکلی رو در آینده ایجاد نمیکنه ؟ مثلا ایجاد درخواست های اضافی ، تداخل در کلاس ها ، فشار به سرور و ... ، آخه قادره که واسه هر ابزارک ، چندین نوع کلاس بسازه . البته میدونم که از تنظیمات افزونه ، میشه این کلاس ها رو کم و زیاد کرد ، ولی میخواستم بدونم به طور کلی ، استفاده از این افزونه واسه دادن استایل به ابزارک ها ، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

لینک به ارسال
در ۱ ساعت قبل، آرشام . رادمهر گفته است :

سلام .

دوستان همونطور که میدونید افزونه ی Widget Css Classes ( لینک به صفحه افزونه ) ، یک افزونه برای استایل دادن و سفارشی کردن استایل ابزارک های وردپرسه ، من میخواستم بدونم استفاده از این افزونه مشکلی رو در آینده ایجاد نمیکنه ؟ مثلا ایجاد درخواست های اضافی ، تداخل در کلاس ها ، فشار به سرور و ... ، آخه قادره که واسه هر ابزارک ، چندین نوع کلاس بسازه . البته میدونم که از تنظیمات افزونه ، میشه این کلاس ها رو کم و زیاد کرد ، ولی میخواستم بدونم به طور کلی ، استفاده از این افزونه واسه دادن استایل به ابزارک ها ، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

بستگی به قالب و سایر افزونه های شما داره که تداخل بوجود میاره یا نه

لینک به ارسال
در 5 دقیقه قبل، neda411 گفته است :

بستگی به قالب و سایر افزونه های شما داره که تداخل بوجود میاره یا نه

نه قالبم با این افزونه مشکل داره و نه این افزونه با سایر افزونه های نصب شده در قالب سایتم .   منظور من خود این افزونه س .

آیا خود این افزونه ، با فرض بر اینکه نه با قالب مشکل داشته باشه و نه با سایر افزونه های دیگه ، خودش با کلاس هایی که واسه هر ابزارک ایجاد میکنه ، واسه وردپرس و سرور و ... مشکل ساز نیست ؟

در حالت عادی که این افزونه نصب نباشه باید واسه هر ابزارک که بخوای استایل بگیره ، کلاس و آیدی منحصر بفرد اون ابزارک رو پیدا کنی و بعد بهش استایل بدی که در بعضی مواقع ، استایل ابزارک های یک افزونه ی مشابه ، یکی میشه ، ولی این افزونه به هر ابزارک ( حتی اگه از یک افزونه باشه ) یک کلاس منحصر بفرد میده و خیلی راحت تر میشه استایل دهی به ابزارک ها رو انجام داد ، واسه همین میخوام از این افزونه استفاده کنم ، فقط میخوام مطمئن شم که یک وقتی مشکل ساز نشه ، به دلیل همین کلاس های منحصربفرد .

لینک به ارسال

اگه فقط کلاس اضافه میکنه به ابزارک ها هیچ مشکلی نمیتونه پیش بیاد ...

ولی اگه واسشون فایل استایل هم میسازه ریکوئست ها زیاد میشن

• امتیاز 1
لینک به ارسال
در 6 ساعت قبل، majid1889 گفته است :

اگه فقط کلاس اضافه میکنه به ابزارک ها هیچ مشکلی نمیتونه پیش بیاد ...

ولی اگه واسشون فایل استایل هم میسازه ریکوئست ها زیاد میشن

مرسی از پاسختون .

صفحه افزونه رو میزارم مجدد . شما که سر در میارید لطف کنید و یه نگاه بهش بندازید تا منم از نگرانی در بیام تا اگه مشکلی نبود با خیال راحت نصبش کنم . ( لینک به صفحه افزونه )

البته تا جاییکه من میدونم این افزونه ، واسه ابزارک ها ، کلاس های زوج و فرد می سازه ، شماره کلاس به هر ابزارک میده ، قابلیت تعریف کلاس دلخواه واسه هر ابزارک رو فراهم میکنه و ... .

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...