PGW 19 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلام افزونه رو نصب کردن مشکلی نداره لینک داده اما لینکو ادد میکنم تو گوگل وبمستر میگه مشکل دارهتو لاین 893تو این لاین اینو نوشته <loc></loc>ممنون میشم بکمکید لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 این کد مربوط به نقشه سایت هست. چه خطایی میگیره؟ 1 لینک به ارسال
PGW 19 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 بله توی سایت مپهگوگل میگه این لاین مشکل داره لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 اون متن خطا رو دقیقا اینجا بزارید. 1 لینک به ارسال
PGW 19 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 میگه لاین 893 تو سایت مپ میبینم لاین 893 اینه <loc></loc>این کدم فقط 1 بار توی سایت مپ اومده که فکر کنم باید حذف شه لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 بنظر میرسه باید در اون بخش آدرسی قرار میگرفت. بله اون رو حذف کنید و دوباره نقشه رو به گوگل بفرستید. 1 لینک به ارسال
PGW 19 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 (ویرایش شده) سوال اینجاست چجوری پاکش کنم ؟ اها فکر کنم باید اون فایل سایت مپ تو سیپنل رو ادیت کنممرسی جواب سوالم رو گرفتم تشکرپ ن : هوورا فیکس شد :دی ویرایش شده دی 91 توسط PGW لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری