رفتن به مطلب

افزونه Import و Export برای محصولات ووکامرس در اکسل

garshasb

پست های پیشنهاد شده

• 5 هفته بعد...
ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

من از محصولات خروجی گرفتم ولی وقتی در اکسل تغییر میدم چطور باید سیو کرد و وارد فروشگاه کرد؟

من با فایل CSV  مشکل دارم

نمیشه سیو کردش

ویرایش شده توسط garshasb
لینک به ارسال
  • 3 سال بعد...

سلام
من از نسخه 1.7.3 به بعد که بروز رسانی می کنم به یک مشکل بر می خورم. وقتی برای بروزرسانی اطلاعات کالاها import انجام میدم قیمت کالا و قیمت تخفیف خورده کالاهای بروزرسانی شده پاک میشه.

لینک به ارسال
در 8 ساعت قبل، yasser_mohammadi گفته است :

سلام
من از نسخه 1.7.3 به بعد که بروز رسانی می کنم به یک مشکل بر می خورم. وقتی برای بروزرسانی اطلاعات کالاها import انجام میدم قیمت کالا و قیمت تخفیف خورده کالاهای بروزرسانی شده پاک میشه.

سلام. لطفا تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید. برای بررسی علت این مشکل مراحل زیر رو انجام بدید:

1- وارد پنل هاست بشید و phpmyadmin رو باز کنید.

2- دیتابیس رو انتخاب کنید و به جدول wp_postmeta برید.

3- از بالای صفحه search رو بزنید و در صفحه باز شده در قسمت post_id شناسه یکی از محصولاتی که این اتفاق براش افتاده رو وارد کنید و Go رو بزنید.

4- در نتایجی که بهتون نشون میده بررسی کنید که آیا مورادی هست که meta_key اونها دوبار تکرار شده باشه؟ مواردی که باید بررسی کنید شامل موارد زیر هستن:

_price
_sale_price
_regular_price

در صورتیکه اینها برای اون محصول بیش از یکبار وجود داشته باشن افزونه باگ داره و باید از اینجا گزارشش کنید و با یک متخصص هم صحبت کنید تا با تغییرات داخل دیتابیس، موارد پیشین رو اصلاح کنه. در صورتیکه فقط یکبار هستن و خالی هستن باید فایل اکسلی که برای درون ریزی بهش میدید رو چک کنید که مثلا فقط عدد باشن و فقط هم اعداد لاتین.

اگر همچنان مشکل داشتید تاپیک جدید ایجاد کنید ولی بنظرم از طریق پشتیبانی خود افزونه از طریق لینکی که دادم اقدام کنید سریعتر به نتیجه میرسید.

• پسندیدن 2
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...