a.rahmanii 0 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان من یه 1 هفته ای میشه که سایت مپ سایتم به مشکل برخورده ولی به دلیل اینکه سرم شلوغه وقت نکردم بگردم دنبالش ببینم مشکلش چیه سایت مپم روی افزونه « yoast seo » ولی وقتی روی قسمت Tag کلیک میکردم ارور داشت و توی گوگل وب مستر هم از این قسمت ارور گرفته بود حوصله نداشتم برم پیش گفتم شاید از yoast seo هستش و یک افزونه دیگه نصب کردم امروز ظهر نصب کردنی خوب داشت کار میکرد تا اینکه الان به صورت اتفاقی برای اینکه ببینم چقدر ایندس شده و کلا چجوری کار میکنه وقتی سر زدم بهش دیدم این هم دقیقا همون مشکل رو داره و الان داره صفحه سفید نشون میده میخواستم ببینم مشکل این چیه ؟؟؟ از پلاگین ها هستش یا از سایت هستش ؟؟ ؟ در داخل سایت tag ها هیچ مشکلی ندارند این : http://helmo.ir/sitemap.xml آدرس کلی سایت مپ هستش این : http://helmo.ir/sitemap-pt-post-2016-09.xml قسمت داره بخوبی باز میشه ولی این قسمت که مربوط میشه به تگ ها : http://helmo.ir/sitemap-tax-post_tag.xml یک صفحه سفید فقط باز میشه ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنند با تشکر لینک به ارسال
a.rahmanii 0 ارسال شده در آبان 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 تعداد برچسب ها زیاده !! هاست هم هاست مشترک نیست هاست شخصیه 6گ رم داره تنطیمات برچسب ؟؟؟؟ ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید با تشکر لینک به ارسال
younesyh 1 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در در 10/24/2016 at 23:30، menalgeya گفته است : با سلام دوست عزیز مشکل سفید شدن بخش برچسب های سایت شما یکی از دلایلش میتونه تعداد بالای برچسب های شما باشه دلیل دوم میتونه مربوط به بخش هاستینگ شما و محدودیت مقدار رم هاست باشه تنظیمات بخش برچسب هارو درست انجام دادید ؟ چون نسخه های رایگان محدودیت در تعداد ایندکس دارند. خب کسی هست این افزونه رو بفروشه ؟ لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 اگه Google XML Sitemap رو نصب کردین هاست دی ال نسخه ای بدون مشکل رو می فروشه فک کنم 150 تومن اینا باشه منم همین مشکل رو با 35000 تا برچسب داشتم yoast چرا مشکل پیدا کرد؟ لینک به ارسال
younesyh 1 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در ۱ ساعت قبل، p47ri0t گفته است : اگه Google XML Sitemap رو نصب کردین هاست دی ال نسخه ای بدون مشکل رو می فروشه فک کنم 150 تومن اینا باشه منم همین مشکل رو با 35000 تا برچسب داشتم yoast چرا مشکل پیدا کرد؟ آقا شما این افزونه رو خریدید مشکلتون حل شد کامل ؟ لینک به ارسال
younesyh 1 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 یه سری از دوستان میگن هاست دی ال این افزونه رو میفروشه آیا با خریدش مشکلتون کامل حل میشه ؟ لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 10 ساعت قبل، younesyh گفته است : آقا شما این افزونه رو خریدید مشکلتون حل شد کامل ؟ من نخریدم ولی اگه مشکلتون به خاطر تعداد زیاد برچسب و در نتیجه عدم پاسخگویی سرور هستش این افزونه برچسب هارو هم به صورت ماهانه میذاره که این مشکل بوجود نیاد لینک به ارسال
younesyh 1 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 7 ساعت قبل، menalgeya گفته است : وب سایت هاست دی ال تیکیت بزنید 150 هزار تومن خیلی گرونه برا ویرایش لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری