instatakhfif 0 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 با سلام و خسته نباشید خد مت دوستان من یه مشکلی دارم محصولات رو که در فروشگاهم اضافه میکنم میره صفحه دوم یعنی محصولاتی که روز اول گزاشتم صفحه اول و در بالا قرار میگیره و از اون به بعد محصولات جدید زیرشون میوفته کسی اطلاع نداره چکار کنم که محصولات جدید در بالای صفحه و جزع محصولات اول فروشگاه نمایش داده بشه؟؟؟ کسی راهنمایی داشت بهم بگه ممنون میشم WWW.INSTATAKHFIF.IR لینک به ارسال
javadnabavi 12 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام از پیشخوان وردپرس بخش ووکامرس»پیکربندی»محصولات»نمایش باید مرتب سازی پیشفرض محصولات رو روی نمایش به ترتیب جدیدترین ها بزارید. لینک به ارسال
instatakhfif 0 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در ۱ ساعت قبل، javadnabavi گفته است : سلام از پیشخوان وردپرس بخش ووکامرس»پیکربندی»محصولات»نمایش باید مرتب سازی پیشفرض محصولات رو روی نمایش به ترتیب جدیدترین ها بزارید. وای خدا خیرت بده داداش دمت گرم ممنون اوکی شد لینک به ارسال
javadnabavi 12 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در 35 دقیقه قبل، instatakhfif گفته است : وای خدا خیرت بده داداش دمت گرم ممنون اوکی شد خواهش میکنم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری