رفتن به مطلب

مشاوره در مورد فروش قالب !!!

PRGAME

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان . بنده چندتا قالب طراحی کردم و میخام برای فروش قرارشون بدم . به نظر شما سایت هایی مثل مارکت وردپرس که مربوط به همیار وردپرس هست خوبه یا اینکه نه ؟ چون چندوقت پیش تاپیکی دیده بودم که از بدی مارکت وردپرس میگفتن . 

اگر میشه من رو در این مورد راهنمایی کنید . 

لینک به ارسال

مارکت همیار، راست چین و دیگر سایت‌ها همه یکسان هستند پیش از فروش باید آیین‌نامه‌های این سایت‌ها رو بررسی کنید و هر کدوم بهتره بود اونجا بفروشید

• امتیاز 1
لینک به ارسال

اگه سایت ندارید و هزینه های برای تبلیغات سایت خودتون ندارید همین مارکت وردپرس بهتره البته rtl-theme هم خوبه که البته خیلی سخت گیر تر از مارکت هستش و اجازه گذاشتن لینک طراح رو نمیده 

• امتیاز 2
لینک به ارسال

یه زمانی قرار بود خود این انجمن بازار این چنینی درست کنه ولی فک نمی کنم کسی پیگیرش باشه

در مورد سوالتون، بنده با @M.Javad موافقم

• امتیاز 2
لینک به ارسال

طبق ایین نامه سایت مارکت وردپرس باید فونت هایی مثل ایران سنس دارای جواز باشند . 

بنده این فونت رو خریدم . ولی جواز نمیدونم دیگه چیه ! کسی میدونه ؟ چقدر باید هزینه کنم تا جواز بگیرم ؟ ایا به صرفه هست ؟

لینک به ارسال
در 7 ساعت قبل، reza_yki گفته است :

یه زمانی قرار بود خود این انجمن بازار این چنینی درست کنه ولی فک نمی کنم کسی پیگیرش باشه

در مورد سوالتون، بنده با @M.Javad موافقم

به زودی راه‌اندازی میشه

• امتیاز 1
لینک به ارسال
در 5 دقیقه قبل، PRGAME گفته است :

طبق ایین نامه سایت مارکت وردپرس باید فونت هایی مثل ایران سنس دارای جواز باشند . 

بنده این فونت رو خریدم . ولی جواز نمیدونم دیگه چیه ! کسی میدونه ؟ چقدر باید هزینه کنم تا جواز بگیرم ؟ ایا به صرفه هست ؟

بخوانید: 

http://fontiran.com/about_licenses/

• امتیاز 2
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...