reza_yki 103 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 سلام من می خوام برای قالبم تو قسمت پنل قالب یه اخطاری مبنی بر این که قالب نسخه جدیدی براش امده ایجاد کنم لطفا راهنمایی کنید هیچ کجا چیزی پیدا کردم لینک به ارسال
فرحان 997 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 سلام. اگر پوسته رایگان باشه و توی مخزن، که خود وردپرس اطلاع میده ولی احتمالا رایگان نیست که در این صورت لینک زیر شاید به دردتون بخوره: http://wordpress.stackexchange.com/questions/16093/making-update-notification-functionality-for-my-themes 1 لینک به ارسال
reza_yki 103 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 ممنون من هم اینا رو پیدا کردم ولی مشکل زبان بی زبانی هستش : http://clark-technet.com/2010/09/wordpress-theme-developers-tip-theme-update-noticifications http://wplift.com/notify-your-theme-users-about-updates-in-their-dashboard لینک به ارسال
فرحان 997 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 ببینید عملکرد رو خیلی میتونید برای خودتون ساده کنید، اول از همه یک فایل توی پوستتون بگذارید یک آدرس رو توی سایتتون چک کنه، و توی سایتتون یه فایل مثلا تکست بگذارید و همیشه عدد آخرین نسخه رو توش بگذارید. حالا توی پوسته یه هوک به یه قسمتی بزنید! و بگید اگر مثلا فلان روز از آخرین بررسی گذشته بود حالا یه بررسی انجام بده. و اگر عدد ورژن از عدد ورژن فعلی بزرگتر بود یه هشدار توی همه صفحات ادمین به کاربر نشون بده. نیازی نیست حتما از سیستم آپدیت خود وردپرس استفاده کنید و کلی به دردسر بیوفتید. 1 لینک به ارسال
reza_yki 103 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 4 دقیقه قبل، فرحان گفته است : ببینید عملکرد رو خیلی میتونید برای خودتون ساده کنید، اول از همه یک فایل توی پوستتون بگذارید یک آدرس رو توی سایتتون چک کنه، و توی سایتتون یه فایل مثلا تکست بگذارید و همیشه عدد آخرین نسخه رو توش بگذارید. حالا توی پوسته یه هوک به یه قسمتی بزنید! و بگید اگر مثلا فلان روز از آخرین بررسی گذشته بود حالا یه بررسی انجام بده. و اگر عدد ورژن از عدد ورژن فعلی بزرگتر بود یه هشدار توی همه صفحات ادمین به کاربر نشون بده. نیازی نیست حتما از سیستم آپدیت خود وردپرس استفاده کنید و کلی به دردسر بیوفتید. ممنون مفید و ساده فقط یه سوال باید برای هر قالب یه فایل تکست در وب سایتم بزارم درسته؟ و میشه در مورد هوک یه مثال ساده بزنید لینک به ارسال
فرحان 997 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 41 دقیقه قبل، reza_yki گفته است : ممنون مفید و ساده فقط یه سوال باید برای هر قالب یه فایل تکست در وب سایتم بزارم درسته؟ و میشه در مورد هوک یه مثال ساده بزنید اگر حوصله ور رفتن با فایل تکست رو داشته باشید می تونید همه رو توی یه فایل توی خط های جدا بگذارید با کد گذاری به حالت xml بخونیدش. مثال : <mytheme1:[2.1.3]> <mytheme2:[1.0.0]> حالا هر پوسته ای اطلاعاتش توی یک خط هست و ورژنش هم توی براکت باز و بسته ی اون خط! البته به صورت جیسون هم میشه نوشت و php توابع کمکی برای json داره . یا میشه به قول خودتون واسه هر پوسته ای یه فایل بگذارید و غیره .. برای نمونه میتونید به هوک wp هوک بزنید و توی تابعی که کال بک میشه بگید فلان اپشن رو از اپشن های وردپرس بخون، اگر عدد توش از این عدد کوچکتر بود هشدار نسخه جدید رو 1 بکن و جای دیگه بگید اگر کاربر درخواست لغو نمایش هشدار رو داد یعنی ضربدرش رو زد اون مقدار رو 0 بکن تا دیگه هشدار نمایش داده نشه! خودم تا بحال همچین چیزی پیاده نکردم، ولی می خوام بگم سیستم عملکردش میتونه خیلی ساده باشه. موفق باشید. 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری