rey 3 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 عرض سلام و خسته نباشید بنده یک برگه ساختم ب اسم صفحه اصلی ک داخل اون برگه شورت کد اسلایدر و ی سری شورت کد دیگه گذاشتم . حال قصد دارم هر نوشته ای ک اضافه میکنم ، فقط در صفحه اصلی ب نمایش در بیاد . از چندین پلاگین و کد هم استفاده کردم ولی اونها یا لینک پست رو داخل صفحه اصلی ایجاد میکردن و یا اگه پست رو نشون میدادن ، اصلا جلوه ی بصری خوبی نداشتن پستها . میخوام دقیقا پستها رو جوری نمایش بده مثل زمانی ک هیچ برگه ای ب عنوان صفحه نخست ایستا ایجاد نکردیم و حالت دیفالت وردپرس نوشته هارو نشون میده . باتشکر لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟ لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنین . لینک به ارسال
mk-73 165 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 سلام و درود خدمت شما دوست عزیز من درست متوجه منظورتون نشدم، اما حالا اگر شما قصد دارید ک پست هایی را که منتشر میکنید در صفحه اصلی شما منتشر بشند خب ایا قالب شما صفحه ای به نام indexرا دارد خب اگر این صفحه را دارید شما میتونید با یک کوئری خیلی ساده در این صفحه این کار ر ا انجام دهید./ 1 لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 (ویرایش شده) در 6 دقیقه قبل، mk-73 گفته است : سلام و درود خدمت شما دوست عزیز من درست متوجه منظورتون نشدم، اما حالا اگر شما قصد دارید ک پست هایی را که منتشر میکنید در صفحه اصلی شما منتشر بشند خب ایا قالب شما صفحه ای به نام indexرا دارد خب اگر این صفحه را دارید شما میتونید با یک کوئری خیلی ساده در این صفحه این کار ر ا انجام دهید./ سلام عزیز بله فایل ایندکس داره . اینم محتوای این فایل : <?php /** * The main template file. * * This is the most generic template file in a WordPress theme * and one of the two required files for a theme (the other being style.css). * It is used to display a page when nothing more specific matches a query. * E.g., it puts together the home page when no home.php file exists. * Learn more: http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy * * @package AccessPress Store */ get_header(); ?> <div class="inner"> <main id="main" class="site-main clearfix "> <div id="primary" class="content-area blog_layout1"> <?php if (have_posts()) : ?> <?php /* Start the Loop */ ?> <?php while (have_posts()) : the_post(); ?> <?php /* Include the Post-Format-specific template for the content. * If you want to override this in a child theme, then include a file * called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead. */ get_template_part('content', get_post_format()); ?> <?php endwhile; ?> <?php the_posts_navigation(); ?> <?php else : ?> <?php get_template_part('content', 'none'); ?> <?php endif; ?> </div><!-- #primary --> <?php get_sidebar(); ?> </main><!-- #main --> </div> <?php get_footer(); ?> ویرایش شده اسفند 94 توسط rezza لینک به ارسال
mk-73 165 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 خب الان شما در داشبورد وردپرس وقتی یک پست منتشر میکنید در کجا به نمایش در میاد./ لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در هم اکنون، mk-73 گفته است : خب الان شما در داشبورد وردپرس وقتی یک پست منتشر میکنید در کجا به نمایش در میاد./ پست رو ویرایش کردم . من محتوای فایل ایندکس خود سایت رو گذاشته بودم . لینک به ارسال
mk-73 165 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 خب شما الان میخواهید پستی را ک منتشر میکنید تنها در صفحه اصلی به نمایش در بیاد در برگه ای ک ساختید وشورت کد را در درونش قرار دادید نمایش در نیاد. لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 (ویرایش شده) در 9 دقیقه قبل، mk-73 گفته است : خب شما الان میخواهید پستی را ک منتشر میکنید تنها در صفحه اصلی به نمایش در بیاد در برگه ای ک ساختید وشورت کد را در درونش قرار دادید نمایش در نیاد. من میخوام نوشته هام فقط درون اون برگه ای ک ساختم و ب عنوان صفحه ی نخست ایستا قرارش دادم ، ب نمایش در بیان ک الان این اتفاق نمیفته . ویرایش شده اسفند 94 توسط rezza لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 رفقا کسی نیست راهنمایی کنه ؟ لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 یعنی چنین قابلیتی نداره وردپرس ؟؟؟؟؟؟ ای بابا لینک به ارسال
reza_yki 103 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 39 دقیقه قبل، rezza گفته است : یعنی چنین قابلیتی نداره وردپرس ؟؟؟؟؟؟ ای بابا خوب برای این کار باید براش حلقه تعریف کنید از این ژنراتور استفاده می تونی بکنی http://wp-parsi.com/generator/ من مثالی که می خواستی رو برات اماده کرده ام: <?php $my_custom_query= new WP_Query(array( 'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?> <?php if($my_custom_query->have_posts()) : ?> <?php while($my_custom_query->have_posts()) : $my_custom_query->the_post();?> محتوا واستایل های هر مطلب <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> <?php wp_reset_query(); ?> وردپرس چیزی به عنوان نداره ، نداره 1 لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 11 ساعت قبل، reza_yki گفته است : خوب برای این کار باید براش حلقه تعریف کنید از این ژنراتور استفاده می تونی بکنی http://wp-parsi.com/generator/ من مثالی که می خواستی رو برات اماده کرده ام: وردپرس چیزی به عنوان نداره ، نداره سلام آقا خیلی ممنون بابت راهنمایی تون . والا کسی از دوستان راهنمایی نمیکرد ، منم از همین تعجب کرده بودم ک مگه میشه چنین قابلیتی نداشته باشه ، من زیاد آشنا نیستم . اگه ی راهنمایی دیگه هم بفرمایید ممنون میشم . من این کد رو باید کجای فایل ایندکس قالبم قرار بدم ؟ این فایل ایندکس قالبم هست : <?php /** * The main template file. * * This is the most generic template file in a WordPress theme * and one of the two required files for a theme (the other being style.css). * It is used to display a page when nothing more specific matches a query. * E.g., it puts together the home page when no home.php file exists. * Learn more: http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy * * @package AccessPress Store */ get_header(); ?> <div class="inner"> <main id="main" class="site-main clearfix "> <div id="primary" class="content-area blog_layout1"> <?php if (have_posts()) : ?> <?php /* Start the Loop */ ?> <?php while (have_posts()) : the_post(); ?> <?php /* Include the Post-Format-specific template for the content. * If you want to override this in a child theme, then include a file * called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead. */ get_template_part('content', get_post_format()); ?> <?php endwhile; ?> <?php the_posts_navigation(); ?> <?php else : ?> <?php get_template_part('content', 'none'); ?> <?php endif; ?> </div><!-- #primary --> <?php get_sidebar(); ?> </main><!-- #main --> </div> <?php get_footer(); ?> متشکر لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری