amirap 0 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 با سلام و خسته نباشید به تمام وردپرسی های عزیزم افزونه ای میخوام که شخص سایت رو فراخوانی کرد یه صفحه باز شه دو تا پرچم داشته باشه مثلا پرچم ایران و پرچم انگلیس که اگه شخص روی پرچم انگلیس زد این سایت بازشه yoursite.com/en و اگه روی پرچم ایران زد yoursite.com/ir براش باز شه که البته سایت رو چند زبانه کردم فقط دنبال اون صفحه ی ورود میگردم سپاس. لینک به ارسال
Ahmadreza10 1 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 خب اینو که خودتون میتونید با html , css درست کنی و بزارید تو صفحه اول 1 لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 فکر می کنم دوره ی انتخاب زبان در صفحه اصلی سایت دیگه تموم شده به نظرم بهتره بر اساس آی پی کاربر نسخه فارسی و یا انگلیسی سایت رو نشون بدین دکمه سوییچ کردن بین سایت ها رو هم در بالای هر 2 نسخه قرار بدین لینک به ارسال
amirap 0 ارسال شده در دی 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 در 10 ساعت قبل، Enter64 گفته است : فکر می کنم دوره ی انتخاب زبان در صفحه اصلی سایت دیگه تموم شده به نظرم بهتره بر اساس آی پی کاربر نسخه فارسی و یا انگلیسی سایت رو نشون بدین دکمه سوییچ کردن بین سایت ها رو هم در بالای هر 2 نسخه قرار بدین خب واسه اینکا پلاگینی چیزی طراحی شده یا نه؟چکار باید بکنم؟ لینک به ارسال
amirap 0 ارسال شده در دی 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 در 10 ساعت قبل، Ahmadreza10 گفته است : خب اینو که خودتون میتونید با html , css درست کنی و بزارید تو صفحه اول شما میتونید انجام بدید؟ لینک به ارسال
amirap 0 ارسال شده در دی 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 شرمنده اسپم میدم اما خیلی واسم مهمه کسی نمیدونه چجوری اینکارو بکنم؟ لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 در در ۱۳۹۴/۱۰/۱۰ ه.ش. at 11:20، amirap گفته است : افزونه ای میخوام که شخص سایت رو فراخوانی کرد یه صفحه باز شه دو تا پرچم داشته باشه مثلا پرچم ایران و پرچم انگلیس که اگه شخص روی پرچم انگلیس زد این سایت بازشه yoursite.com/en و اگه روی پرچم ایران زد yoursite.com/ir براش باز شه که البته سایت رو چند زبانه کردم فقط دنبال اون صفحه ی ورود میگردم اگر سایتی دارید که با دو زبان قابل اجراست و نیاز ندارید از دو وردپرس بصورت مجزا استفاده کنید ابتدا وردپرس رو داخل یک فولدر بریزید مثلا folder . حالا قبل از این فولدر باید یک فایل html درست کنید به نام index.html که مطابق میل خودتون باشه . حالا با زدن ادرس توسط کاربر اول فایل ایندکس باز میشه که همونطور که میخواید توش دو تا پرچم هست و هر کدوم به یک لینکی اشاره میکنه . این دو لینک رو به این صورت باید وارد کنید . yoursite.com/folder/en yoursite.com/folder/fa که en به زبان انگلیسی و fa به زبان فارسی اشاره داره . لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری