samaram 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 افزونه محدود کردن و قفل کردن آی پی های مهاجم رو نصب کردم. imit-login-attempts از اون روز چند بار در ساعات مختلفی از شبانه روز ایمیل هایی برام میده که یکی سعی میکنه با یوزرهای مختلف به سایت وارد بشه اما خب بعد از 4 تا حمله ناموفق بلاک میشهدو تا سوال دارم.اول اینکه اینجور حملات توسط یک فرد و بصورت هدفمند انجام میشن؟ یعنی یه نفر دقیقا داره تمرکز میکنه روی هک سایت من؟!یا اینکه رباته و رندوم سایت منو انتخاب کرده؟دوم اینکه من یوزر و پسوردم رو یه چیزی در نظر گرفتم که به عقل جن هم نمیرسه. اما این حملات همش روی حدس هایی از حالت های مختلف دامین سایتم به عنوان یوزر داره انجام میشه. بازم میتونه برام خطر ساز باشه؟ چیکارش کنم؟ لینک به ارسال
محمدرضـا 388 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 افزونه محدود کردن و قفل کردن آی پی های مهاجم رو نصب کردم.imit-login-attemptsاز اون روز چند بار در ساعات مختلفی از شبانه روز ایمیل هایی برام میده که یکی سعی میکنه با یوزرهای مختلف به سایت وارد بشه اما خب بعد از 4 تا حمله ناموفق بلاک میشهدو تا سوال دارم.اول اینکه اینجور حملات توسط یک فرد و بصورت هدفمند انجام میشن؟ یعنی یه نفر دقیقا داره تمرکز میکنه روی هک سایت من؟!یا اینکه رباته و رندوم سایت منو انتخاب کرده؟دوم اینکه من یوزر و پسوردم رو یه چیزی در نظر گرفتم که به عقل جن هم نمیرسه. اما این حملات همش روی حدس هایی از حالت های مختلف دامین سایتم به عنوان یوزر داره انجام میشه. بازم میتونه برام خطر ساز باشه؟ چیکارش کنم؟درود ،به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید .برروی فولدر wp-admin رمز بگذارید .در صورت امکان ، فولدر wp-admin همراه با فایل wp-login.php را تغییر نام دهید. (آموزش های آن در اینترنت موجود میباشند.)موفق باشید . 2 لینک به ارسال
Babak_T 346 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 سلامبا اجازه دوست خوبم محمدرضانمیشه گفت هکر روی سایت شما تمرکز کرده یا نه!به نظرم افزونه رو پاک کن و فقط و فقط روی wp-admin رمز بگذاریناگر از یوزر پسورد خود مطمن هستید(البته نمیشه از یوزر مطمن بود) نمیتونه حمله کننده روی سایت شما عملی انجام بدهاما چون عملیات بروت فورس انجام میشه،تعداد درخواست ها به سرور سایت افزایش پیدا میکنه و ممکن هست سایت داون شه....یاعلی 1 لینک به ارسال
m like mother 0 ارسال شده در آذر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 سلامبه سایت من هم جدیدا حملات ناموفق میشه چون 24 ساعت مسدود میشه می تونم بگم هر سه روز یکبار البته من همون اول نامم admin نبود ... حملات هم با ادمین می شد هم با نام یعنی یوزری که خودم داده بودم ....اخیرا اومدم آموزش رو خوندم و نام یوزرم رو دوباره به یه چیز خاصی تغییر دادم .. اما یک روز پس از تغییر با همین یوزر جدید حمله شد .. یعنی این یوزر کجاها آرشیو شده که میخونه ؟ یا از جایی براش ایمیل میره ؟ منتهی چون زدم با دو بار اشتباه مسدود بشه ... فعلا مسدود میشه ... یعنی دیگه فرقی نمی کنه که یوزر ادمین رو چی بذارم ؟ لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در آذر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 (ویرایش شده) دوست عزیز هکرها روی فایل WP-LOGIN.PHP حمله هایی مثل Brute Force انجام میدنhttp://bytegate.ir/%D8%AD%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%AA-%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%B3-brute-force-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F/یه عیبی که ورد پرس داره (البته اموزش رفعش هم موجوده) اینه وقتی شما یوزر و پسوردی زدی و یوزر از شانس هکر درست بود می گه پسورد شما برای یوزر فلان صحیح نیست و هکر متوجه میشه که یوزر رو تونسته پیدا کنه و سراغ پسورد میرهبعد از این همه داستانروی پوشه WP-ADMIN پسورد بذارین( پسوردی قوی هستش که متشکل از حروف بزرگ و کوچک و علامت # و% و SPACE, .....) باشهیا اینکه فرضا میخواین پسوردتون بشه RAMIN کی برد رو فارسی کنید(SHIFTرو بگیرین)و حروف انگلیسی تایپ کنید بشه ريالَء]أاز توی فایل HTACCESS تون هم می تونید دسترسی به پوشه ادمین رو فقط برای ای پی منحصر بفرد خودتون قرار بدین البته اگه اپی تون ثابت نباشه خودتونم به دردسر میافتین)در پایان نگران این حملات نباشید اگرروی سرور با تنظیمات امنیتی خوب هستینوردپرس شما اپدیت هستافزونه های شما اپدیت هستقالب نال شده نصب نکردینقالب و افزونه رو از جای مطمئن برداشتینهکر هم اخرش مایوس میشه و دست از سر سایتتون برمیداره ویرایش شده آذر 94 توسط p47ri0t 2 لینک به ارسال
Babak_T 346 ارسال شده در آذر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 سلامبه سایت من هم جدیدا حملات ناموفق میشه چون 24 ساعت مسدود میشه می تونم بگم هر سه روز یکبارالبته من همون اول نامم admin نبود ... حملات هم با ادمین می شد هم با نام یعنی یوزری که خودم داده بودم ....اخیرا اومدم آموزش رو خوندم و نام یوزرم رو دوباره به یه چیز خاصی تغییر دادم .. اما یک روز پس از تغییر با همین یوزر جدید حمله شد .. یعنی این یوزر کجاها آرشیو شده که میخونه ؟ یا از جایی براش ایمیل میره ؟ منتهی چون زدم با دو بار اشتباه مسدود بشه ... فعلا مسدود میشه ...یعنی دیگه فرقی نمی کنه که یوزر ادمین رو چی بذارم ؟سلام ممنونم ازدوستمون خیلی خوب توضیح دادناما من راه فهمیدن یوزر شما:هر کاربری در دیتابیس یک user_nicename داره همون نام نمایشی تو سایت و یک user_login که همون نام کاربری برای لوگین هستحالا اگر هر دوی این ها یک مقدار باشه تو سایت هکر به راحتی نام کاربری شما را فهمیده چون تو سایت شما یوزرنیم شما زیر پست ها یا ... موجود هست----------شما این رو یادتون باشه یوزر هرچی بزنین خب حمله میشه دیگ به سایت شما.......یاعلی. 2 لینک به ارسال
m like mother 0 ارسال شده در آذر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 تشکر ... هاست که امنیت خوبه . و پلاگین رو هم از از منبع اصلی گرفتم. و همه چیزها آپدیت هست. حمله هر یکبار بار در هر چند روز است.اما : من روی فولدر wp-admin از توی سی پنل ، یک قفل گذاشتم ولی هنگام وارد شدن ، اصلا اون رمز رو نمیخواد و مثل اینکه رمز داره وارد میشه ... دارم بهش ور میرم ببینم کجا کار ایراد داره چون قبلا روی فولدرهای دیگه قفل گذاشتم درست عمل کرده ...یه سوال دیگه : هر کاربری که ثبت نام میکنه دسترسی به فولدر ادمین میخواد یا فقط واسه مدیران هست. اگر برای مدیران باشه من تو اچ تی اکسس ، ای پی خودم و مدیران رو قرار بدم ... لینک به ارسال
Babak_T 346 ارسال شده در آذر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 سلام مجددهرکاربر برای ثبت نام نیاز به دونستن یوزر پسورد پوشه ادمین هستامنیت پلاگین ربط کمتری نسبت به دانلود از منبع اصلی دارد...شما فکر کنم یکی از مراحل رو اشتباه رفتین که یوزر پس دوم نخواسته...یا اگر از ایپی خود سرور وارد سی پنل می شید اینطوری عمل کنینsite.com/cpanelیاعلی. 1 لینک به ارسال
reza10 7 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 پلاگین ithemes security رو نصب کن و خیالت راحت مسیر ادمین و پیشوند دیتابیس رو تغییر میده برات و هزاران نکته امینی دیگه سطح دسترسی فایلها و پوشه را بهت میگه چند بزاری لینک به ارسال
naqavi 0 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 با سلام و خسته نباشید من روی سایتم افزونه امنیتی نصب کردم و آدرس لوگین وردپرس رو هم عوض میکنم، اما انگار اصلا تاثیری نداره و حمله برای پیدا کردن یوزر و پسورد ادمین ادامه داره!!! وقتی هیچ صفحه و گزینه لوگینی روی سایت نیست و آدرس لوگین ادمین رو هم عوض میکنم چطوری باز آدرس لوگین رو پیدا میکنن؟ چطور میشه مشکل رو حل کرد؟ ممنون اگه کمکم کنید. لینک به ارسال
sushyant 401 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 در کنار راهکارهایی که دوستان گفتن cloudflare.com هم پیشنهاد میشه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری