Hamidwp 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام خدمت دوستان عزیز. من یه افزونه وردپرس رو فارسی کردم ولی الان که نصبش می کنم روی وردپرسم توی پنل وردپرس بخش تنظیمات اون افزونه چپ چین نمایش داده میشه(همه ی قسمت های دیگه راست چینه ولی پنل اون افزونه چپ چینه در حالی که نوشته هاش فارسی هستن)چطوری میتونم درستش کنم؟؟؟ لینک به ارسال
محمدرضـا 388 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 باید از css با کد زیر حلش کنید :direction: rtl;راست به چپ . لینک به ارسال
Hamidwp 0 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 باید از css با کد زیر حلش کنید :direction: rtl;راست به چپ .میدونم. اینکارو کردم ولی نشد. برای همون پرسیدم. راه دیگه ای نیست؟ لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 برای راست چین کردن فقط direction داریم با float و text-alignاینا رو تست کن ، اگه نتیجه نداد ، مطمئن باش selector رو اشتباه انتخاب کردی لینک به ارسال
محمدرضـا 388 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 میدونم. اینکارو کردم ولی نشد. برای همون پرسیدم. راه دیگه ای نیست؟آخرش !important بزارید فکر کنم حل بشه . لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام خدمت دوستان عزیز. من یه افزونه وردپرس رو فارسی کردم ولی الان که نصبش می کنم روی وردپرسم توی پنل وردپرس بخش تنظیمات اون افزونه چپ چین نمایش داده میشه(همه ی قسمت های دیگه راست چینه ولی پنل اون افزونه چپ چینه در حالی که نوشته هاش فارسی هستن)چطوری میتونم درستش کنم؟؟؟سلاماین فایل ها رو درون پوشه افزونه بزارید:pie-register.zip 3 لینک به ارسال
Hamidwp 0 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلاماین فایل ها رو درون پوشه افزونه بزارید:pie-register.zipخییییلی ممنون درست شد. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری