saba0000 3 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) سلام روزتون بخیر هاست من بعلت اسپم ایمیل مسدود شد و پشتیبانی سایت گفت علتش ارسال ایمیل از مسیر *Script Alert* - A script in '/home1/legaladv/public_html/wp-includes/SimplePie/XML/Declaration هست و موقتا هاست رو باز کردن لطفا می تونین با جزئیات راهنمایی کنین باید چیکار کنم اسپم ایجاد نشه؟ و اسپم ها رو پاک کنم؟اسم دامنه http://www.legal-advice.in ویرایش شده شهریور 94 توسط saba0000 لینک به ارسال
Babak_T 346 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 http://www.legal-adv...ML/Declaration/سلاماین فایل template90.phpرو حذف کنیدالبته قبل حذف این رو زیپ کنین و اینجا پیوست کنین ببینیم جریان از چه قرارهاگه مشکل حل نشدوردپرس را دانلود کنین و SimplePie محتویات این پوشه رو جاگذاری کنین(replace)یا علی. 1 لینک به ارسال
saba0000 3 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 ممنون از راهنمایی تون فایلی رو گفتین پیوست کردم لطفا بررسی کنین و نتیجه روبفرمایینقبل از پاک کردن این فایل یه سوال داشتموقتی کاربری نظری رو در سایت ثبت میکنه یه ایمیل خودکار از طرف وردپرس به ایمیلی که در پیشخوان وردپرس ثبت کردم ارسال میشه که منو از ثبت نظر جدید مطلع میکنه اگه این فایل رو حذف کنم این قابلیت از بین نمیره؟template90.rar لینک به ارسال
Babak_T 346 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام این فایل هیچ نقشی در سایت نداره،اگر یک نسخه وردپرس را دانلود کنین و فایل های اون پوشه را نگاه کنین فایلی به نام template اصلا وجود ندارهو یک فایل مشکوک هست که با بیس64 دیکد شدهپس حذف کنین و فایل هاتون را بررسی کنین تا مشکلی پیش نیاد دیگهیاعلی. لینک به ارسال
saba0000 3 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 ممنون از راهنمایی تون پاک کردم لینک به ارسال
saba0000 3 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام این فایل رو حذف کردم اما مجددا امروز مسدود شد از کدوم قسمت پیشخوان وردپرس میشه تعداد ایمیل های ارسالی رو تنظیم کرد و محتویاتش رو دید؟ لینک به ارسال
محمدرضـا 388 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام این فایل رو حذف کردم اما مجددا امروز مسدود شد از کدوم قسمت پیشخوان وردپرس میشه تعداد ایمیل های ارسالی رو تنظیم کرد و محتویاتش رو دید؟به مدیر سرور اطلاع بدید محتوای ایمیل های ارسالی و همچنین آدرس ایمیل های دریافتی و ارسالی را به شما ، ارسال کنند . لینک به ارسال
mojtaba110 0 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) با سلام من هم همین مشکل رو دارم هاست به علت ارسال اسپم مسدود شده این همیم دلیل تعلیقدلیل تعلیق: Sep 19 00:50:44 cpm1 lfd[380283]: *Script Alert* - A script in '/home/acssir/public_html' has sent an email 101 times within the last hour Sep 19 00:50:44 cpm1 lfd[380284]: *Exceeded LOCALRELAY limit* from acssir (101 in the last hour)لطفا راهنمایی کنید ممنون ویرایش شده مهر 94 توسط mojtaba110 لینک به ارسال
shivahost 530 ارسال شده در آذر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 وقتی سایت شما بدین صورت هک می شود تعداد زیادی از این فایل ها در هاست شما پخش می کنند که پیدا کردن آنها بسیار دقت می خواهد. معمولا از روی تاریخ این فایل ها که متفاوت و جدید تر از فایل های سالم هست می شود آنها را پیدا کرد.برخی از این فایل ها کاملا اضافی هستند و باید حذف شوند. اما برخی از آنها فقط یک خط کد به فایل اضافه شده و باید فایل ویرایش و تصحیح شود یا سالم آن جایگزین شود.کار بسیار وقت گیری هست برطرف کردن کل مشکلات یک همچین هک شدنی! لینک به ارسال
reza10 7 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 احتمالا پلاگینی از منابع ناشناس و غیر اصلی دانلود کردی که سایتت مشکل پیدا کرده و باید پاکش کنی لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری