behradj 0 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستانوقتی مطلب جدیدی در سایتم ارسال می کنم خودم، توی کامپیوتر، اونو بلافاصله توی صفحه اصلی می بینم. اما وقتی با موبایل یا تبلتم وارد سایت میشم اینطور نیست. یکم طول می کشه تا مطالب ارسالیِ جدید بیان بالا. یعنی اگر همین الان پستی ارسال بکنم شاید چند ساعت بعد با تبلت بتونم اونو ببینم.مشکل چیه؟تشکر لینک به ارسال
Ehsan Np 75 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام ؛ مربوط به هاستتون هست . 1 لینک به ارسال
behradj 0 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام ؛ مربوط به هاستتون هست .تشکر. توی گوگل وبمستر هم ارور dns زیاد میده سایتم. نوشته باید سرورت منابع بیشتری بهت اختصاص بده. این دو مشکل به همدیگر مرتبط هستن؟ لینک به ارسال
yesterday 8 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با سلاممن نسخه انگلیسی وردپرس را نصب کردم سپس پوشه language وردپرس فارسی را در پوشه wp-content کپی کردم و بخش زبان فارسی هم اضافه شد. مشکلی که وجود دارد این که وقتی آپدیت جدید می آید و آپدیت می کنم صفحه آپدیت در وضعیت غیرفعال کردن گیر می کند یعنی به شکل زیربهروزرسانی وردپرسدریافت بهروزرسانی از https://downloads.wordpress.org/release/fa_IR/wordpress-4.3.zip…گشودن (باز کردن) بسته بهروزرسانی…در حال بازبینی پروندههایی که از حالت فشرده خارج شدهاند…در حال آمادهسازی جهت نصب آخرین نگارش…فعال کردن حالت تعمیر…در حال کپی پروندههای مورد نیاز…غیرفعال کردن حالت تعمیر…و جالت تر این که وقتی با کلیک روی پیشخوان صفحه جذید باز می کنم، هنوز پیغام وجود آپدیت می دهد که باید بروز رسانی شود؟لطفاً راهنمایی کنید؟یعنی بر خلاف توضیح این جمله: «در صورتی که سایت شما در حال بهروزرسانی باشد. به حالت تعمیر در میآید. و به محض بهروزرسانی کامل٬ سایت شما به حالت اول بر میگردد.» از حالت تعمیر حارج نمی شود. چگونه مشکل را برطرف کنم.بهروزرسانی وردپرسدریافت بهروزرسانی از https://downloads.wordpress.org/release/fa_IR/wordpress-4.3.zip…گشودن (باز کردن) بسته بهروزرسانی…در حال بازبینی پروندههایی که از حالت فشرده خارج شدهاند…در حال آمادهسازی جهت نصب آخرین نگارش…فعال کردن حالت تعمیر…در حال کپی پروندههای مورد نیاز…غیرفعال کردن حالت تعمیر… لینک به ارسال
amiri_y24 8 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 تو هاست میزبانی کنار فایل wp-config.php دنبال این فایل بگردین .maintenance و حذفش کنین .مجددا به پیشخوان وردپرس رفته و اقدام به بروز رسانی کنید . لینک به ارسال
hosein71 75 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 برای این روند یک مقدار شکیبا باشید، اگر همچنان صفحه ی اصلی سایت در حالت تعمیر مونده بود، راهی که در بالا گفته شد رو انجام بدید و اگر بازهم مشکل تکرار شد به طور دستی بروزرسانی کنید. (بدون پاک کردن فایل های قبلی وردپرس رو دانلود، آپلود، و در جای خودش extract کنید). لینک به ارسال
mohama226 44 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 مربوط به کش باید باشه .حالا شاید روی سایتتون از افزونه های کش استفاده میکنید در اینصورت غیر فعال کنید و مجددا برسی بفرمایید که مشکل همچنان پابرجاست یا خیر . در صورتیکه رفع نشد به مدیر سرور بفرمایید که مورد را برسی کنند .موفق باشید . لینک به ارسال
yesterday 8 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با سلام و تشکر از دوستانی که پاسخ دادند. لازم به توضیح است که:1. در مدیریت هیچ افزونه کشی نصب نیست2. فایل .maintenance. هم هاست میزبان نیست. حتی از طریق Show Hidden Files (dotfiles) هم اقدام شد.3. با وصف این که صفحه غیرفعال ذکر شده ظاهر می شد، بعد از نیم ساعت روی پیشخوان راست کیک و مدیریت را در صفحه جدید باز کردم و قبلاً که دو آپدیت نمایش می داد حال شد یک آپدیت ولی هرچه به بخش آپدیت می روم، چیزی برای بروز رسانی نیست بلکه نمایش می دهد که بروز رسانی مجدد یا دریافت فایل؟؟؟؟4.حتماً خبر دارید که در نسخه 4.3 گزینه سربرگ/ header به بخش تنظیمات وردپرس اضافه شده است، در بخش دیداری ویرایشگر تغییراتی ایجاد شد، حال وقتی مثلاً به بخش تنظمیات می روم گزینه سربرگ اضافه نشده است در حالی که وردپرس را از سایت ورپرس فارسی و نیز نسخه انگلیسی آن که دانلود و در ولوکال هاست نصب کردم این گزینه وجود دارد.لطفاً راهنمایی نمایید که چه باید بکنم؟با سپاس لینک به ارسال
hosein71 75 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 بهتره دستی بروزرسانی کنید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری