saman123 13 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 با سلاممن از پلاگین مگامنو استفاده کردم که درست کار نکرد , پس از بررسی دوستان به من گفتن قالبتون از کتابخانه جی کوئری استفاده نمیکنه و شما چندین راه برای این کار دارید که یکسری کار بمن گفتن که انجام بدم یکیش این بود که در فایل هدر قبل از تگ بسته هد از <?php wp_enqueue_script("jquery"); ?> استفاده کن , یعد ی کد بمن داد گفت میتونی با این کد از گوگل استفاده کنی , بعد گفت ولی راه اول بهتر و میتونی با استفاده از پلاگین gzip و ی پلاگین دیگه فشرده کنی و سرعت لود رو ببری بالا.منو حسابی گیج کرد , من دیدم این انجمن ی فضای اختصاصی برای جی کوئری داره گفتم از اساتید بپرسم ممنون میشم راهنماییم کنید 1 لینک به ارسال
aliali 8 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلام راه ساده این است که کد زیر را در head قالبت اضافه کنی:البته یک پوشه تو قالبت اضافه کنی به نام js و کتابخانه جی کوئری را داخل آن میگذاری.<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_url"); ?>/js/yourScript.js"></script> 1 لینک به ارسال
Rohani 389 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) آخرن نسخه رو از اینجا دانلود کنید و در پوشه ای به نام js بریزید و با کد بالا در هد فراخوانی کنید.https://jquery.com/download/ ویرایش شده تیر 94 توسط Rohani 1 لینک به ارسال
saman123 13 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 js در قالبم هست ، 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری