rasoulsamadi 0 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلاممن وقتی پست جدید میزارم برچسب ها نمیاد توی نقشه و اینکه برچسب ها مرتب نیست یعنی به ترتیب تاریخ ارسال پست نیست و درهم هستش.لطفا راهنماییم کنید چه تنظیماتی باید اعمال کنم تا درست بشه؟افزونم هم XML Sitemap Generator هست آخرین ورژنش لینک به ارسال
rasoulsamadi 0 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 این کار هم کردم.برچسب ها میاد ولی مرتب به ترتیب تاریخ نشون نمیده:http://www.sargarmia.com/sitemap-tax-post_tag.xml لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 دوستان به نظر شما برچسب ها ی نوشته یا همون post-tagدر نقشه سایت اضافه بشه بهتره یا خیر؟همین طور صفحه tags ؟ اینها بهتر است ایندکس بشن یا خیر؟ لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 دوستان من علیرغم اینکه بعد از submit کردن نقشه سایتم در گوگل وبمستر پست های زیادی ارسال کردم اما در قسمت URLs submitted تعداد لینک ها اصلا تغییر نمی کند و همون تعداد اولیه است .مشکل از چی میتونه باشه .افزونه Yoast دارم. در قسمت گوگل وبمستر هم هیچ اروری در هیچ قسمتی ندارم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری