رفتن به مطلب

نظر شما (مهم) در مورد این قالب

mahdi.a

پست های پیشنهاد شده

عرض سلام خدمت تمام بر و بچه های وردپرس پارسی

اول از همه باید تشکر ویژه کنم از هیئت مدیره این سایت راهنما و کارا و بسیار تا بسیار آموزنده و مفید ...

بازم تشکر میکنم از اقا مرتضی عزیز و اقا سعید ، rezaonline ، اقا مرتضی نظری ، اقا کسری و ... همه ی عزیزانی که منو راهنمایی کردند تا بتونم یه چیز های یاد بگیرم تا یک قالب وردپرس خودم بسازم ...

خلاصه بعد از چند وقت راهنمایی دوستان و اساتید وردپرس پارسی عزیز و تلاش خودم تونستم یه قالب بزنم که اینجا از همه ی این دوستان میخوام خواهش کنم تا چتد دقیقه وقتشونو بگیرم و یک نظرسنجی در مورد قالب جدیدم انجام بدم ...

دوست دارم هر کسی این تاپیک رو میخونه حتما در مورد این قالب نظر بده ... [WWW.TAKWAREZ1.TK]

ان شا الله موفق و پیروز باشید

• امتیاز 6
لینک به ارسال

سلام

اول تبریک بابت پوسته.

بنظرم روی هد سایت مخصوا بخش لوگو و کنارش که الان خالی هست + منوی بالا بیشتر کار کنید خیلی جا برای بهتر شدن داره.

اما در کل کار خوبی از کار در اومده.

• امتیاز 5
لینک به ارسال

عرض سلام خدمت تمام بر و بچه های وردپرس پارسی

اول از همه باید تشکر ویژه کنم از هیئت مدیره این سایت راهنما و کارا و بسیار تا بسیار آموزنده و مفید ...

بازم تشکر میکنم از اقا مرتضی عزیز و اقا سعید ، rezaonline ، اقا مرتضی نظری ، اقا کسری و ... همه ی عزیزانی که منو راهنمایی کردند تا بتونم یه چیز های یاد بگیرم تا یک قالب وردپرس خودم بسازم ...

خلاصه بعد از چند وقت راهنمایی دوستان و اساتید وردپرس پارسی عزیز و تلاش خودم تونستم یه قالب بزنم که اینجا از همه ی این دوستان میخوام خواهش کنم تا چتد دقیقه وقتشونو بگیرم و یک نظرسنجی در مورد قالب جدیدم انجام بدم ...

دوست دارم هر کسی این تاپیک رو میخونه حتما در مورد این قالب نظر بده ... [WWW.TAKWAREZ1.TK]

ان شا الله موفق و پیروز باشید

خوبه. من خوشم اومد. جذاب و شاد و شیک . مثل اینکه از راهنمایی های من زیاد استفاده کردی. قابل نداره :P:)

• امتیاز 3
لینک به ارسال

یه چیزی رو همین اول بگم ، من بی خودی از کسی تعریف نمیکنم !!!

این قالب رو دیدم واق شدم ! :blink:

پسر عجب سلیقه ای داری .

بابا پس فردا همه رو درو میکنی جون خودم .

من یکی واقعاً کم آوردم .

دمت گرم واقعاً .

خسته نباشی .

• امتیاز 4
لینک به ارسال

ممنون از لطف شما

خوبه. من خوشم اومد. جذاب و شاد و شیک . مثل اینکه از راهنمایی های من زیاد استفاده کردی. قابل نداره :P:)

عزیز این حرفها نیست ، من اون بالا گفتم تمام بر و بچه های وردپرس پارسی ;) ;) ویرایش شده توسط takwarez
  • امتیاز 1
لینک به ارسال

سلام ..

واقعا تبريك ميگم و خسته نباشيد ، خيلي آفرين ، واسه‌ي اولين نمونه كار واقعا محشره .. خيلي عاليه .. ادامه بده .. فقط همينو ميگم ..

موفق باشي دوست عزيزم ..

• امتیاز 4
لینک به ارسال

یه مقدار لوگوی سایتتون تو ذوق میزنه

یه مورد هم اینکه ، اون "جای تبلیغات شما" رو به 2 تا یا 3 تا قسمت بدل کنید و یه مقدارم ارتفاعش رو کم تر کنید بهتر بشه

بقیه قشنگه

• امتیاز 3
لینک به ارسال

از نظر ظاهر واقا باید بگم گل کاشتی اما حالا باید روی باطن سایت کار کنی و اول از همه باید مشکلاتی رو که validator.w3.org میگه درست شوند. برای شروع هم از لینک زیر استفاده کن.

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.takwarez1.tk%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

بعد از اینکه مشکلات بالا رو حل کردی باید بری سراغ سئو و ...

• امتیاز 2
لینک به ارسال

تبریک میگم عزیز.واقعا برای کار اول گل کاشتی.

خیلی خیلی زیبا شده.من فقط یه چند تایی پیشنهاد دادم و چند تا مشکل جزئی هم وجود داشت که اونو هم اوردم...

راستی همه این پیشنهاد ها سلیقه ای هست.جز قرمز ها که برطرفشون کن.زرد ها همه جهت پیشنهاد هست...

post-41-0-57404200-1352260154_thumb.jpg

امید وارم از پیشنهاد هام ناراحات نشده باشی :wub: :wub:

• امتیاز 2
لینک به ارسال

ای ول داری این همه من اومدم از بس باهوشم نتونستم چیزی یاد بگیرم :D

بیا به منم بگو از کی ها یادگرفتی

• امتیاز 2
لینک به ارسال

فدات بشم من ، دوست دارم عزیز :)

ای ول داری این همه من اومدم از بس باهوشم نتونستم چیزی یاد بگیرم :D

بیا به منم بگو از کی ها یادگرفتی

اول تشکر کنم که نظر خودتو دادی ، بعدم اینکه تمام اعضای سایت حرفه ای هستند ولی من فقط به خاطر اینکه همین چند اسم یادم بود که نوشتم ، از بقیه هم معذرت خواهی میکنم که نشد اسمشون رو بیارم ، ولی خودت باید وقت بزاری تا درست یاد بگیری ، تا فرصت هستش و در خدمت این دوستان با مرام یا بهتر بگم اساتید حرفه ای هستی یاد بگیر ، ممنون

اقا مرتضی نظری حتما از پیشنهادات استفاده میکنم ، خیلی نکته های خوبی بود ، دمت گرم

ویرایش شده توسط takwarez
  • امتیاز 2
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...