MrCoder 0 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلام ،من از این افزونه استفاده کردم نصبش کردم و کدش رو تو قالب قرار دادم الان به این شکل نمایشش میده مشکل کجاست ؟کلاً انگار آجاکسش کار نمیکنه لطفاً راهنمایی کنید لینک به ارسال
MrCoder 0 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 من تازه کار هستم و قالب رو خودم طراحی و کد نویسی کردم مشکلش اینه احتمالاً فراخوانی نکردن فایل های جاوا و سی اس اس باشه باید دستی برم تو هیدر فراخوانیشون کنم ؟؟؟ باید چیکار کنم وقتی افزونه نصب میشه خودش این کارو انجام بده ؟ لینک به ارسال
محمدرضـا 388 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 باید از سورس چک کنید به افزونه ؛ چه class هایی نوشته شده ،سپس به style.css برید و با همان class ها ، استایل بهش بدید . 1 لینک به ارسال
MrCoder 0 ارسال شده در خرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 یعنی چی متوجه نشدم ؟ پس تو بقیه فالب ها چرا اینجوری نیست افزونه رو نصب میکنی خودش همه جی کوئری و سی اس اس هاشو فراخوانی میکنه لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلامقبل از </head> کد زیر:<?php wp_head(); ?>و قبل از </body>کد زیر:<?php wp_footer(); ?> 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری