arman100000 1264 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 همون طور كه ميدونيد يه مدتيه گوگل واسه خيلي از وبسايت ها دردسر ساز شده !ورودي و رتبه شون كاهش پيدا كرده و ...حتي وقتي توي گوگل چند كلمه مختلف رو سرچ زدم ديدم چند تا سايت بدردنخور جاي سايت هاي قوي رو گرفتن !با اينكه الگوريتم گوگل همون پنگوئن هست !به نظر شما چرا چنين اتفاق هايي افتاده و چاره چيه ؟! 1 لینک به ارسال
namakpash 89 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 همون طور كه ميدونيد يه مدتيه گوگل واسه خيلي از وبسايت ها دردسر ساز شده !ورودي و رتبه شون كاهش پيدا كرده و ...حتي وقتي توي گوگل چند كلمه مختلف رو سرچ زدم ديدم چند تا سايت بدردنخور جاي سايت هاي قوي رو گرفتن !با اينكه الگوريتم گوگل همون پنگوئن هست !به نظر شما چرا چنين اتفاق هايي افتاده و چاره چيه ؟!چند وقت پیش گوگل الگوریتم خودش رو تغییر داد و جابجایی در کلمات کلیدی رو شاهد بودیمخیلی از سایت ها ضربه خوردنبهترین کار اینه که بدون توجه به گوگل و تنها برای هر چه بیشتر راضی نگه داشتن بازدید کننده تلاش بشه 9 لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلامفعلن ( هم تجربه و هم مقالات ) نشون داده که گفته های گوگل کاملن برعکس عمل کرده و وب سایت های کپی بالاتر و رتبه بیشتری از سایت های اصلی هستندوقتی یه چیزی شروع به کار میکنه یک سری مشکلات داره که تا بیاد درست بشه زمان میبرهحرف namakpash خیلی درسته چون از گوگل مهمتر کاربران هستند که باید راضی باشند و شما باید سعی کنید کاربران رو تو سایت نگه دارید 5 لینک به ارسال
arman100000 1264 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 الگوريتم گوگل تابستون تغيير كرد ولي اين تغيير هاي عجيب كه ميگم مال دو سه هفته پيشه ...راستي كاربر ها هم از گوگل ميان پس تا گوگل رو راضي نكنيم كاربر ها از كجا بيان ؟! 1 لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 درسته کاربرها از گوگل میانشما فرض کن 10 تا کاربر یا 100000 تا کاربر از گوگل میادحالا اگر از سایت خوششون نیاد و مطلب براشون به درد نخوره یا ... هیچ فایده ای ندارهدر ضمن یکی از مهمترین فاکتورهایی که گوگل مورد سنجش قرار میده اینه که بررسی کنه ببینه کاربر پس از ورود به یک سایت چه مدت داخل اون سایت میمونهپس هرچی کاربر بیشتر بمونه به نفع شماست یعنی همون راضی نگه داشتن کاربرمتاسفانه خیلی بد جا افتاده که همه فک میکنن سئوی بالا و رتبه اول گوگل تو سایت تاثیر داره اما همیشه همین چیزایی که تو نظر کاربران هست دقیقن موجب شکستشون میشه ! 4 لینک به ارسال
arman100000 1264 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 اخه مشكل اينجاست وقتي كاربري سايت منو نديده چطوره ازش خوشش بياد يا نياد ؟!اين چيزي كه شما ميگي براي سايت هايي كه قدمت زيادي دارن و قبلا كاربر هاي زيادي واردش شدن سايت من 2 ماه تاسيس شده ! لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 2 ماه ؟خب فک نمیکنی یه کم زوده تا سایتت جای خودشو پیدا کنه ؟شما اگر مطالب جدید و قالب با سئوی خوب و استفاده درست از کلمات کلیدی و ... داشته باشین بعد از یه مدتی در گوگل ظاهر میشیدحتی اگر روزی 5 تا کاربر هم دارین که از گوگل میاد همین 5 تا خیلی میتونه تاثیر گذار باشهیه کم صبر کنی و مطالبت کاربر پسند باشه نتیجه میگیریتو یکی از توصیه های گوگل شدیدن توصیه میشه به اینکه : سایتتون رو برای کاربران درست کنید نه موتور گوگل ! 5 لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 تنها چیزی که مشخصه: هیچ کاری از دست وبمسترها ساخته نیست الا ادامه دادن به تولید محتوای غیرکپی و صبر... 2 لینک به ارسال
عبدالماجد 3203 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 اول سایت رو برای بازدیدکننده ها بهینه کنید بعد برای گوگل !اینطوری نتیجه میگیرید . 2 لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 منم همین مشکلا دارم باورکنید مطالب را خودم تایپ میکنم که تو نت لنگه نداره بعد اونایی که کپی می کنند بالاترند لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 منم همین مشکلا دارم باورکنید مطالب را خودم تایپ میکنم که تو نت لنگه نداره بعد اونایی که کپی می کنند بالاترنددقیقن همون موضوعی که من گفتمگوگل در الگوریتم پنگوئن خیلی با این مشکل مواجه شد که برعکس عمل میکردسایت های کپی بالاتر از سایت های اصلی قرار میگرفتنبعد که پاندا اومده و اون هم همین مشکل رو دارهباز هم میگم هر چیزی که میاد زمان میبره تا درست بشه و بدون مشکل و تنها چارش اینه که صبر کنید 4 لینک به ارسال
namakpash 89 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 الگوريتم گوگل تابستون تغيير كرد ولي اين تغيير هاي عجيب كه ميگم مال دو سه هفته پيشه ...خیر آخرین تغییر تقریبا همین 2 هفته پیش بود ( دقیقش رو نمیدونم ولی به یه ماه نمیکشه ) لینک به ارسال
arman100000 1264 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 2 ماه ؟خب فک نمیکنی یه کم زوده تا سایتت جای خودشو پیدا کنه ؟شما اگر مطالب جدید و قالب با سئوی خوب و استفاده درست از کلمات کلیدی و ... داشته باشین بعد از یه مدتی در گوگل ظاهر میشیدحتی اگر روزی 5 تا کاربر هم دارین که از گوگل میاد همین 5 تا خیلی میتونه تاثیر گذار باشهیه کم صبر کنی و مطالبت کاربر پسند باشه نتیجه میگیریتو یکی از توصیه های گوگل شدیدن توصیه میشه به اینکه : سایتتون رو برای کاربران درست کنید نه موتور گوگل !من كلا 3 ماه هست با وردپرس اشنا شدم و تو اون يه ماه اول هم دو تا سايت زدم كه با 10 تا پست هركدوم روزي 10 و بيشتر ورودي داشتن كه الان ولشون كردم و قبل از اينا هم حدود 4 سال وبلاگ نويسي ميكردم ... (در زمينه وبمسترينگ تازه وارد نيستم و تا حد خوبي هم با گوگل اشنام ) اين سايت اخري هم ورودي خوبي داشت با اينكه پست هاي كمي داشت ولي الان خيلي افتضاح شده دو سه هفتس كلا ورودي صفر يكي از عنوان ها رو هم سرچ زدم سايتم توي صفحه 39 اومد !!! يعني گوگل رفت سراغ سايت هاي روسي و انگليسي بعد سايت منو اورد كه اين به هيچ وجه عادي نيست و با هيچ صبري درست نميشه ! پس كليد موفقيت سايت هايي كه توي صفحه اول اومدن چيه ؟! سايت هايي كه يه زماني در زير سايت من ميومدن ...خیر آخرین تغییر تقریبا همین 2 هفته پیش بود ( دقیقش رو نمیدونم ولی به یه ماه نمیکشه )اگه ميشه منيع ذكر كنيد من اخرين اسم الگوريتمي كه شنيدم پنگوئن بوده ! 1 لینک به ارسال
arman100000 1264 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 دوستان مشكل حل شد نه كامل !من از صفحه 39 الان اومدم 3 ولي همچنان به 1 نرسيدم !يه چيزي هم هست هاستينگ من فريه و ... !به نظر شما اين چقدر ميتونه توي نمايش نتايج موثر باشه ؟! لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 ببینید مگه شما میخواید برید صفحه اول ؟؟میدونید گوگل بر چه معیاری نتایج رو نشون میده ؟به ترتیب پیج رنک نشون میدهیعنی از 10 و بعد 9 و .... به پایینشما که فعلن چند ماهه راه انداختید پس کمی صبر کنید و تنها راهش هم همینه که کمی صبور باشیددر مورد هاستینگ هم یه زمونی پر شد تو نت که تاثیر میزاره اما نه زیاد مهم نیستالبته خود گوگل توی وبلاگش یادمه گفته بود که اگر هاست با نیم سرور اختصاصی باشه میتونه کم تاثیر داشته باشه این هم در شرایطی هست مثل خوب بودن و کاربر پسند بودن مطالب سایت و .... 2 لینک به ارسال
arman100000 1264 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 ببینید مگه شما میخواید برید صفحه اول ؟؟صفحه اول بودم قبل اين داستانا !میدونید گوگل بر چه معیاری نتایج رو نشون میده ؟به ترتیب پیج رنک نشون میدهیعنی از 10 و بعد 9 و .... به پایینهميشه معيار نتايج ، پيچ رنك نيست بار ها بوده كه سايت هاي با پيچ رنك كم بالاتر نمايش داده ميشن !بار ها در مطالب سايت هاي مختلف هم به اين اشاره شده ...شما که فعلن چند ماهه راه انداختید پس کمی صبر کنید و تنها راهش هم همینه که کمی صبور باشیددر مورد هاستینگ هم یه زمونی پر شد تو نت که تاثیر میزاره اما نه زیاد مهم نیستالبته خود گوگل توی وبلاگش یادمه گفته بود که اگر هاست با نیم سرور اختصاصی باشه میتونه کم تاثیر داشته باشه این هم در شرایطی هست مثل خوب بودن و کاربر پسند بودن مطالب سایت و ....در اين مورد حق با شماست .يه مورد خيلي مهم هم هست كه خودم هم فكر نمي كردم انقد مهم باشه : قالب سبك تر = ورودي بيشتر 1 لینک به ارسال
namakpash 89 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 (ویرایش شده) اگه ميشه منيع ذكر كنيد من اخرين اسم الگوريتمي كه شنيدم پنگوئن بوده !این خبری که گفتم از توئیتر و اف بی مطلع شدمتغییراتی که گوگل میده رو میتونید از سئوموز انگلیسی دنبال کنید:http://www.seomoz.or...lgorithm-changeکه خبرش مربوط به آپدیت جدید EMD:http://www.seomoz.or...date-early-dataالبته در مورد این تغییر سئوموز فارسی هم خبر دادhttps://www.facebook...425309924193157و در فروم ها هم وبمستر ها اعلام کردن که سایتشون افت بازدید و بعضی ها هم افزایش بازدید داشتن این هم نمونه:http://forum.persian...om/t308339.htmlhttp://forum.persian...om/t307857.htmlالبته این آپدیت ها همیشه اتفاق میفته ولی الان یه کم بیشتر گرد و خاک کرده ویرایش شده آبان 91 توسط namakpash 2 لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 صفحه اول بودم قبل اين داستانا !بله میشه رفت صفحه اول اما نه در هر موضوعیمطمعنن سایتی که موضوعش با سایت شما هست زیاده و در این صورت گفته من صدق میکنهاما اگر مثلن بیاین توی سایت در مورد پسر خاله ی عموی دوست بابای فلانی مطلب بزارین و تو گوگل اون رو بگردین میاین توی صفحه اولپس نوع مطلب مهمه که کِی میاد توی گوگل که بازم بر مبگرده به همون مبحث محتوای جدید و جذابهميشه معيار نتايج ، پيچ رنك نيست بار ها بوده كه سايت هاي با پيچ رنك كم بالاتر نمايش داده ميشن !بار ها در مطالب سايت هاي مختلف هم به اين اشاره شده ...نه دوست عزیز در مواقعی که سایت مشابهی وجود داره با توجه به عمر سایت ، پیج رنک ، تعداد بازدید تعداد مطلب و .... نمایش داده میشهيه مورد خيلي مهم هم هست كه خودم هم فكر نمي كردم انقد مهم باشه :قالب سبك تر = ورودي بيشتر بله و مطمعنن برای خود شما هم پیش اومده که برین به یه سایتی و از بس دیر لود میشه صفحرو ببندید و بریدتازه گوگل هم به سرعت سایت خیلی حساسه 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری