مکانیک ایران 1 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلام خدمت دوستان و استید محترمیه مشکلی پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.مشکل هم اینطوریه که انگار افزونه آماره تاریخ رو نمیدونم به محل کجا حساب میکنه ولی از تاریخ شمسی جلوترهممنون میشم کمک کنید تا این مشکل رو برطرف کنمافزونه به صورت کد در بلوک قرار داده شده<fieldset> <legend style="color: #000;">آمار بازديدها</legend> افراد آنلاين : <?php echo wp_statistics_useronline(); ?><br /> بازدید امروز : <?php echo wp_statistics_visit('today'); ?><br /> بازدید دیروز : <?php echo wp_statistics_visit('yesterday'); ?> <br /> بازدید هفته : <?php echo wp_statistics_visit('week'); ?><br /> بازدید ماه : <?php echo wp_statistics_visit('month'); ?><br /> بازدید سال : <?php echo wp_statistics_visit('year'); ?><br /> بازدید کلی : <?php echo wp_statistics_visit('total'); ?><br /></fieldset><fieldset> <legend style="color: #000;">آمار مطالب</legend> کل مطالب : <?php echo wp_statistics_countposts(); ?> <br /> نظرات : <?php echo wp_statistics_countcomment(); ?> <br /></fieldset><fieldset> <legend style="color: #000;">اطلاعات دیگر</legend> امروز: <?php echo jdate("Y/m/d"); ?><br /> بروزرساني: <?php echo wp_statistics_lastpostdate(); ?> <br /></fieldset><fieldset> <legend style="color: #000;">آمارگیر</legend>[/left][left]در قسمتی که نوشته امروز تاریخ سایت رو زده 1394/01/29بروزرسانی رو زده 30 که من امروز یه پست زدم اما یه روز جلوتر نشون میدهبازدید امروز رو هم یهو ریست کرد و از اول شروع شددر شمارش بازدید ها هم مشکل داره.نمیدونم به خاطر تاریخه یا نهپیشاپیش ممنون از شما لینک به ارسال
مکانیک ایران 1 ارسال شده در فروردین 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 کسی از دوستان نیست مارو راهنمایی کنه؟ لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 منم همچین مشکلی دارم با افزونه آمار البته به نسخه جدیدش و هم به روز کردم ولی حل نشده . آمار بازدید امروز از ساعت فکر کنم 6 یا 7 0 میشه و تو تاریخ دیروز نمایش میده فکر کنم تو محاسبه روز اشتباه میکنه چون طبیعتا باید از ساعت 12 شب به بعد تاریخ امروز 0 شه نه از ساعت 6 یا 7 بعد از ظهر خواهشا رسیدگی کنید با تشکر فراوان لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 آقا ماله من حل شد زمان رو بر روی UTC خالی تنظیم کردم درست شد. 1 لینک به ارسال
مکانیک ایران 1 ارسال شده در فروردین 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 آقا ماله من حل شد زمان رو بر روی UTC خالی تنظیم کردم درست شد.دستت درد نکنه درست شد تاریخشاین یو تی سی به وقت کجاس حالا؟چیه؟ لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) من این افزونه نصب کردم منتهی هر چی من صفحه رو رفرش میکنم یا پست های مختلف می بینم باز هم بازدید امروز رو 1 نشون میده و تغییر نمی کنه .ممنون میشم کمک کنیدویرایش:الان متوجه شدم که با تغییر آی پی تعداد بازدید تغییر می کنه. راهکار چیه ؟ممکنه یه ای پی ده مطلب رو بازدید کنه ویرایش شده مرداد 94 توسط chem لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری